2777
2789
بهش بگو عزيزم من عاشقتم جوونم به كنار تو بودن نياز دارم هم روحي هم جسمي محاله فكري نكنه ! 

اینم حرفیه مرسی خواهری جملت قشنگ بود

خدایاشکررررت منم مادرشدم😍😍🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شدن مشکلاتت رو بیشتر میکنه. آخه چرا انقدر باید بره؟  نمیشه شما رو هم ببره بعضی وقتا حال و هوات عوض شه. ولی اصلا درک نمیکنم چرا همیشه باید سفر باشه. باهاش حرف زدی؟  نمیشه کمتر بره؟  حق داری کلافه باشی اما جدایی هم شاید جالب نباشه بعدا شاید راحت ازدواج نکنی پشیمون بشی

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
جدا شدن مشکلاتت رو بیشتر میکنه. آخه چرا انقدر باید بره؟  نمیشه شما رو هم ببره بعضی وقتا حال و ه ...

نه بابامیدونم که جدایی گندمیزنه به روحیه وزندگیم اما سال به سال وقت نمیکنه منوببره مسافرت منم دل دارم

همه ماها تووزندگي يه كارايي يه از خودگذشتگي هايي كرديم برا حفظ زندگي اصلا زندگيه مشترك يعني همين و ب ...

اره منم لازمه همین کارو کنم شایدبهترشدشرایط

منم خوشم نمياومد از بهترين منظقه تهران برم جنوب شهر خونه پدر شوهر زندگي كنم ولي گذرا بود الان برامون ...

خوش بحالت که گذشته واس من باوجود چندسال همش سختیه

درست متوجه نشده داخل ایرانه کارش یا سفر خارجی میره؟  اگه ایرانه برو پیشش بابا. مهم اینه پیش شوهرت باشی جدایی سردی میاره ببین کی گفتم ما تو فامیل تجربه های تلخی داریم از این قضیه

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
درست متوجه نشده داخل ایرانه کارش یا سفر خارجی میره؟  اگه ایرانه برو پیشش بابا. مهم اینه پیش شوه ...

نه سفرخارج نداره خودم کرمانم اون تهرانه

حیف سنت نیست که جدا بشی؟؟؟

سنت کم بوده ازدواج کردی و باز داری عجولانه تصمیم میگیری بخاطر همینه میگن سن کم ازدواج کردن بده چون احساسی ازدواج کردی اگه سنت بالاتر بود عاقلانه تر تصمیم میگرفتی شما شرایط همسرتو دیدی ولی باز اشتباه نکن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

يكم انعطاف داشته باش هر از گاهي برو يه ماه دو هفته بمون پيشش كم كم عادت ميكني اصلا تنها گذاشتن مردا تو اين شرايط درست نيست 

معمولا شهرايي كه مردا برا كار ميرن و اكثرا مجردن خيلي برنامه ها و ..... اينا وجود داره ! 

خدایا شکرت 🫀
حیف سنت نیست که جدا بشی؟؟؟ سنت کم بوده ازدواج کردی و باز داری عجولانه تصمیم میگیری بخاطر همینه میگن ...

اره خب جداشم بهترنمیشه هیچی بدترم میشه چاره ای نیس بایدیه فکری کنم واس این شرایط