2777
2789
بهش بگو من اينطوري نميتونم ادامه بدم احساس ميكنم زندگيم رو هواس زن و مرد ازدواج ميكنن تا همدم داشته ...

بعد لج بیفته بگه همینه که هست چی. آدم سبک میشه

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد لج بیفته بگه همینه که هست چی. آدم سبک میشه

دوستمون به فكره جداييه عنوان تاپيك هم همينه 

من ميگم سعي كنه شوهرشو راضي كنه ! 

اگه شوهرش هيچ جوره راضي نشه خب مشخصه كاسه اي زير نيم كاسه اس ! بعد ميشه زد تو كولي بازي 

منن اول گفتم باهاش صخبت كنه يا به قولي با زبون و مظلوم نمايي پيش بره 

جواب نداد تهديد كنه ! 

خدایا شکرت 🫀
بهش بگو من اينطوري نميتونم ادامه بدم احساس ميكنم زندگيم رو هواس زن و مرد ازدواج ميكنن تا همدم داشته ...

اره اینم امتحان میکنم ببینم عکس العملش چیه خیلی خانومی راهنماییت خیلی به جاس کاش یه دوست مثل شماداشتم ممنونم بابت راهنمایی هات عالی بودن حتمااستفاده میکنم

خدایاشکررررت منم مادرشدم😍😍🤲
ازبس فکرم مشغوله حوصله هیچیوندارم اماخب بایدسعیموبکنم

بخاطر خودت و شوهرت و زندگیت تلاشتو بکن اونجا دوستای جدید پیدا میکنس ولی مواظب باش دوستای جدید و کارای جدید بع بیراهه نکشونتت ته از زندگیت غاقل بشی.کلاس برو برای اینکه زمانت پر بشه ولی همچنان به فکر زندگی و شوهرت باش.و حتما برو کنار شوهرت هرشهری که هست برو نذار زنای دیگه جاتو بگیرن.البته همه مردا بد نیستن ولی زمانه خرابه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بخاطر خودت و شوهرت و زندگیت تلاشتو بکن اونجا دوستای جدید پیدا میکنس ولی مواظب باش دوستای جدید و کارا ...

حتمادوست خوبم مرسی راهنماییت وحرفات خیلی خوب بود ان شالله موفق باشی

خواهش ميكنم عزيزم خانمي از خودته اميدوارم بهترين تصميم رو بگيري برا زندگيت 😘

فدات عزیزم مرسی بابت حرفای خوبت شماهم موفق باشی ان شالله