2777
عنوان

چقدر میگرن بده

64 بازدید | 10 پست

من چند مدل دارو میخورم برای میگرن. ولی باز همیشه سردرد هستم. وقتی میخوام بخوابم همه ش استرس دارم که نکنه باز با سردرد بیدار بشم. واقعا دیگه خسته م. خسته م از این همه درد، از این همه دارو خوردن، از انواع و اقسام مسکن ها رو امتحان کردن و جواب نگرفتن. همه چیز یه مدت کوتاه جواب میده و باز بی اثر میشه. فقط یه دارو هست که دردم رو ساکت میکنه و اون رو هفته ای یک بار مجازم که بخورم. ولی من هفته ای سه چهار روز سردرد هستم. هر روز چند تا قرص منیزیوم میخورم، پرهیز غذایی هم دارم ولی اثر نداره. خیلی خسته م از این همه درد ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین این حرف ندارع سرت فشار میده میتونی خنک کنی وای یعنی عالیه من که کیف میکنم دیجی کلاه هم داره

من کیسه ی یخ مخصوص دارم برای میگرن. میذارم روی سر و گردنم. اولا خیلی خوب بود تا میذاشتم دردم قطع میشد. ولی الان نه دیگه تاثیری نداره. فقط یه کم تهوعم رو کم میکنه.

من کیسه ی یخ مخصوص دارم برای میگرن. میذارم روی سر و گردنم. اولا خیلی خوب بود تا میذاشتم دردم قطع میش ...

نه این میدونی فشار میده خیلی به من حال میده من سر درد دارم دوست دارم یکی سرم فشار بده

نه این میدونی فشار میده خیلی به من حال میده من سر درد دارم دوست دارم یکی سرم فشار بده

منم همین طور. حالا یکی میخرم شاید بهتر شدم. همیشه به شوهرم میگم سرمو محکم فشار بده یا یه پارچه بزرگ میبندم دور سرم محکم میکشمش. خیلی کلافه م از این همه درد. از کار و زندگی افتادم.