سلام کسی که دیپلمش تجربی بوده و میخواد امسال کنکور ریاضی شرکت کنه، آیا همون نمرات سوابق دیپلم تجربیشو توی کنکور ریاضی براش تاثیر میدن؟؟ یا باید همه دروس نهایی رشته ریاضی رو شرکت کنه؟؟ نمراتی که توی دیپلم تجربی گرفته رو تطبیق میدن یا نه؟ ممنون میشم جواب بدین ضروریه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برادر من کنکوری امسال هستم چیزی که دیدم اینهشماهم هرکار میدونی به صلاحته انجام بده سوال کردی درستشو ...
فکر کنم شما داری اشتباه میگی چون توی دفترچه ثبت نام کنکور 1405 ، صفحات 45 تا 59 ، جدول های دروس سوابق تحصیلی برای کنکور هر گروه آزمایشی رو با دیپلم هاشون نوشته ، بد نیست یه نگاهی بندازید
نه ببینید مثلا نمره زمین داری پس زمین لحاظ میشه براتون ولی شما حسابان نداشتید پس صفر لحاظ میشه
شما درست میگین چون الان رفتم دفترچه ثبت نام کنکور سال 1405 رو نگاه کردم ، صفحات 45 تا 59 ، جدول سوابق تحصیلی هر گروه آزمایشی رو زده ، نیاز نیست امتحان همه دروس رو شرکت کنم