2777
2789

استارتر عزیز این کامنت مربوط به شما نیست لطفا نخونید🌸

@techlove

خنگ خدا این صد هزار یه مثاله جدا از حرفه تو

حرف تو این بود گفتی 70 هزار بیست سال پیش کادو گرفتن الان صد هزار میدن

این صد که من گفتم با اون صد که تو گفتی فرق داره😂😂🤭

فکر کردی مردم از گشنگی مردن لطف میکنی بهشون یه شب شام عروسی بدی هزار جور خرج میزاری رو دست مهمونا

مهمونات انقد داغونن که با لباس بازار میان و خانواده ای شیش نفرن و صد هزار میدن بعد شما پدر مادرت میرن عروسی 15 میلیون میدن؟؟؟؟ تو هم از داخل همون فامیلی همونقدر داغونی برای ما خالی نبند، از تو یه فامیل داغون که صد هزار کادو میدن پدر و مادر تو 15 میلیون میدن خخخخخخخخخ

عروسی نگیر شرت کم

من نمیدونم چه مرگت بود عقده چی رو داشتی از صبح پاچه من رو گرفتی یه کلمه گفتم من عروسی میگیرم از صبح داری عقده گشایی میکنی تحمل نظر مخالف خودتو نداری تاپیک نزن!

از همین الان عقده عروسی گرفتن کردی کسی بگه عروسی میگیرم منفجر میشی😐😆

فعلا صبر کن شوهره پیدا شه بعد با خودت درگیر شو سر هیچی شاید یه شوهری کردی هم خونه داشت هم تونست برات عروسی بگیره شاید هم شوهری کردی نه خونه بتونه بخره نه عروسی بگیره فعلا با خودت فکر و خیال نکن مثل امروز دیوونه میشی

اگه پول خونه بزرگتر کوچیکتر مساوی پول عروسی شد.....🤣🤣🤣

عروسی < خونه

خونه> عروسی

عروسی = خونه

شوهر ❌ فکر و خیال ✅

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قاتل عفونت های باکتریایی

استارتر عزیز این کامنت مربوط به شما نیست لطفا نخونید🌸@techlove خنگ خدا این صد هزار یه مثاله جدا از ...

@niniyar

تقصیر نی نی سایتی ها نیست . تقصیر من هست که خودم رو در حد جو نی نی سایت میارم پایین 😊 ( به خوباش برنخوره )

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

استارتر عزیز این کامنت مربوط به شما نیست لطفا نخونید🌸@techlove خنگ خدا این صد هزار یه مثاله جدا از ...

اون قدر سطحت پایین هست که حد نداره

بی لول و چیپ و بیکار

در حدی نیستی که بخوای راجع به من نظر بدی

مشخصه بد سوختی

تقصیر نی نی سایتی ها نیست . تقصیر من هست که خودم رو در حد جو نی نی سایت میارم پایین 😊 ( به خوباش برنخوره )