2777
2789
عنوان

مشکل بانک ملی

306 بازدید | 6 پست

روز بیست و سوم که این مشکل حساب های بانک ملی پیش اومد من از تو کیف پول یک اپلیکیشن معتبر به حسابم ۵۰ ت واریز کردم از اونن روز نه پول اومده مه مانده میده نه صورتحساب میده

پشتیبانی اپلیکیشن میگه برداشت انجام شده و واریز شده مستندات هست اما بانک ملی جوابگو نیست

کسی بوده این مشکل پیش اومده باشه برا خودش و اطرافیانش؟ نگرانم بعد درست شدن حساب ها هم نیاد پولم

شاید فقط پیامش نیومده که انتقال انجام شده

الانم چاره ای نیست باید صبر کنی بانک ملی اوکی شه

من صبح برای کاری رفته بودم بانک ملی کلا کارمنداشم نبودن و رییس بانک گفت فعلا هییییچگونه خدماتب نمیتونیم انجام بدیم و مشخص هم نیست کی درست شه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید فقط پیامش نیومده که انتقال انجام شده الانم چاره ای نیست باید صبر کنی بانک ملی اوکی شه من صبح بر ...

خیلی ناراحتم استرس دارم پول قسط خونه م بود حالم خیبی بد خدا کنه مشکل حل شه

خیلی ناراحتم استرس دارم پول قسط خونه م بود حالم خیبی بد خدا کنه مشکل حل شه

امیدوارم هر چه زودتر درست بشه

سری پیش هم بانک ملی دچار اختلال شده بود

بانک ملت خوبه تا حالا مشکلی براش پیش نیومده این سری مشکل حل شد به بانک ملت منتقل کنید پولاتونو

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

وای عزیزم منم دقیقا مثل توئه مشکلم

برام کارت ب کارت کردن چند نفر پایا کردن هیچ کدومو نشون نمیده اضافه نشدن ب حسابم ب حساب مبدا هم برگشت نخوردن برام صورتحسابم نمیاره تو بام ک چک کنم پشتیبانیم جواب نمیده توچیکار کردی توروخدا بگو

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصـد یک قوم دویدند وبه مقصد نرسیدند. حکایت خیلی از ماهاست:)