2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ظرفشور.. به شخصه دوست ندارم برم خونه مردم.. اعتماد کردن سخته.. ظرف شور کارت مشخصه چیه.. فقط ظرف میشو ...

میعنی پرستاری بهتره که نمیدونم چی کنم وای😔وقتم ندارم آخه باید زودتر برم کاش این تاپیک بازدید میداشت

میعنی پرستاری بهتره که نمیدونم چی کنم وای😔وقتم ندارم آخه باید زودتر برم کاش این تاپیک بازدید میداشت

حقوقشو در نظر بگیر.. ساعت کاری هارو در نظر بگیر.. محیط رو در نظر بگیر.. هرکدوم که نسبت به بقیه بهتر بود برو.. پرستاری از کودک مسئولیت داره و کار سختیه.. سالمند هم پوشکی نباشه باز قابل تحمل تره

لطفا لایک نکنیییییید

پرفتاری اسمش خوبه ولی چندشه تاقط داری مدفوع بقیه ببینی یا نمیدونم هزار تا چیز دیگه یا اعصاب داری قصه بگی یا اتفاقی بیفته مسئولیتش گردن تویه

عزیزم من دوران دانشجویی ی بار تو رستوران ظرف شور هم بودم.. اینجوری نیست کل ساعت کاری در حال ظرف شستن باشی.. وقت آزاد بینش داری.. صبحا خلوته.. عصرا خلوته.. لازمم نیست با کسی همکلام شی.. بنظرم خیلی بهتر از پرستار بودنه

لطفا لایک نکنیییییید