2777
2789
عنوان

من عقدی هستم

549 بازدید | 51 پست

نامزدم دوست نداره با همکلاسی های پسرم حرف بزنم

بعد چن وقت قبل گوشیمو چک میکرد ی چیزی قدیمی پیدا شد، ی بار چندین ماه پیش منو نامزدم 3 هفته قهر بودیم و هیچ پیامی نداد و زنگی نزد و قبلش هم چندین بار حرف طلاق زده بود و آخرین باری که دیده بودمش هم گقت جدا میشیم

بعد من نمیدونم چجوری شد که با یکی صحبت کرده بودم و عکس خواسته بود، آخرین عکسی که تو گوشی ام بود فرستاده بودم.

الان نامزدم هم اینو ک مال قبل بوده دیده همم از یکی از همکلاسی هام ک خارجیه 300 میلیون پول قرض خواسته بودم که اون به بهانه صرافی قرض نداد.

حالا میگه چرا عکس فرستادی و چرا قرض خواستی و اینم بگم ک بارها به خودش گفته بودم پول بده نداده بود و ب زور میگفت وام ازدواجتو بده ندادم میگفت کابینت نمیزنم.

بعد ی اخلاقی هم داره خیلی بی جنبه اس میره همه چیو برا خانواده ام تعریف میکنه، دیشب ک حرف زدیم بهش گفتم که دیگه کافیه و زشته تعریف نکن، هی بهم رگباری میگ بی حیا و عوضی منم بهش گفتم تو منو تو این موقعیت قرار دادی بارها بهت گفتم که بهم پول بده اما حواست به من نبوده و برات مهم نبوده، چجور اونموقع شوهرم نبودی الان شوهرم شدی

حالا چیکار کنم؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگ هی میخادبزنه توسرت وشکاک بشه حرف طلاقوبزنه پس توزندگیم خون ب دلت میکنه واذیت

بامشاورصحبت کن

واگ خواسی بمونی باهاشم کلاباپسرنحرف ک فکربدنکنه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

فک کنم اولین باره به یه ادم شکاک حق میدمicon

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

چطور میگین گذشته اهمیت نداره؟ کارایی که آدم تو گذشته کرده نشون دهنده طرز فکر و شخصیتشه

دقیقا

تازه اینجا موضوع گذشته نیست و مال زمانیه که عقد بودن اما باهم به مشکل خورده بودن

چطور میگین گذشته اهمیت نداره؟ کارایی که آدم تو گذشته کرده نشون دهنده طرز فکر و شخصیتشه

رابطه های گذشته رو میگم نه هر کاری رابطه ها رو نباید گفت یا گرسید

اقا درخواست نده سرگیجه گرفتم، شصتمم نای رد کردن نداره