2789
عنوان

خیانت

54 بازدید | 6 پست

شما اگه با یکی عقد باشین که تو دوران دوستی تون با پیج فیک بهش پیاده داده باشین و جواب داده که اونم پیش دوستاش بوده اون لحظه و اونا هم ترغیبش کردن جواب بده که البته این از گناهش کم نمیکنه

چهار سال دوست بوده باشین و تقریبا یک سال و خورده ای دو سال بعد دوستی تون این اتفاق بیوفته و الان یکی دو ماهه عقدین و از این اتفاق دو سال گذشته

الان مطمئنین خطایی نمیکنه گوشیش کلا دست شما باشه حواسش به شما باشه جز شما کسیو نمی بینه هنوزم به خاطر کار دو سال پیشش سرزنشش می کنین؟

من هنوز به روش میارم هنوز گریه میکنم هنوز حال جفتمون رو به خاطر اون اتفاق بد میکنم دست خودم نیست نباید جواب میداد همش فکر میکنم پس منو دوست نداشته که با پیج فیک چت کرده😭 پیجش فیک نبود شبیه واقعی بود

دیگه دوسال پیش بوده میگی الان اوکی هستش دیگه بیخیال.حالا تو دوستیتم بوده خطا کرده اونم با فیکت بوده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام بگم داری سخت میگیری ولی حالا که تا عقد پیش رفتین رها کن. یه اشتباهی کردهمردا همینن. آروم تر ...

خیلی سعی کردم کنار بیام ولی نمیتونم همش یادم میوفته چرا باید چنین حرفهایی به پیج فیکم بزنه

دیگه دوسال پیش بوده میگی الان اوکی هستش دیگه بیخیال.حالا تو دوستیتم بوده خطا کرده اونم با فیکت بوده

نمیتونم اگه دوسش نداشتم هیچ وقت نمی بخشیدمش ولی نتونستم ازش دل بکنم

خیلی سعی کردم کنار بیام ولی نمیتونم همش یادم میوفته چرا باید چنین حرفهایی به پیج فیکم بزنه

بابا بیخیال

با پیجه فیکه خودت چت کرده

اخه الان کاری از دستت بر نمیاد. جز اینکه میدونی همچین اخلاقی داره و گاها چکش کنی همین

نمیتونم اگه دوسش نداشتم هیچ وقت نمی بخشیدمش ولی نتونستم ازش دل بکنم

ببین به این فکر کن پیچ فیک خودت بوده

بعد یچی بگم هیچوقت هیچ مردی از این امتحانا سربلند بیرون نیومده چون همشون فضولن .میخوان بدونن پشت اون داستان کیه چه شکلیه .انگشت شمارم نداریم .بیخیال شن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست