2789
عنوان

دوستم

1 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان خوب هستید ظهرتون بخیر باشه ببخشید ممنون میشم کمکم کنید راجب این موضوع

دوستم چربی خونش بالاست و ازمایشم داده بود، داخل ازمایش نوشته شده بود که کبد خفیف چرب است. اینو من چندین ماهه پیش راجبش میدونستم چون خیلی سریع هم داشت چاق میشد متاسفانه🥲

ظهر واسه ناهار باهم رفتیم رستوران

بعد اون یه پرس بزرگ مخلوط سفارش داد من فکر کردم خب قراره حتما واسه شامشم ببره اخه خیلی زیاد بود بهش گفتم بسه پاشو بریم بیرون بقیش واسه شام بزار بعد بخور بهم گفت تو داری بهم حس عذاب وجدان میدی؟

گفتم نههه اصلا نگران سلامتیت هستم

بعد گفت خودم پولشو دادم دلم میخواد بخورم تو مثل اینکه خیلی وقته با کسی دعوا نکردی دلت دعوا میخواد 😐

من واقعا نمیخواستم ناراحتش کنم و ازش ایراد بگیرم بعد از اونطرف خیلیم این دوستمو دوسش داشتم و صمیمی بودیم یکم زیادی ناراحت شدم ازش🥲برخوردم چطوری باشه باهاش و ازش معذرت خواهی کنم؟

گل اگر خار نداشت،دل اگر بی غم بود اگر از بهر کبوتر قفسی تنگ نبود زندگی،عشق،اسارت همه بی معنی بود

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ن حس عذاب وجدان نگیر بهش بگو شرمنده اگه بد متوجه شدی منظورم و ببخشید ولی اونم چ تند صحبت کرد

مرسییی عزیزم🥲✨

گل اگر خار نداشت،دل اگر بی غم بود اگر از بهر کبوتر قفسی تنگ نبود زندگی،عشق،اسارت همه بی معنی بود