2777
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 78 پست
منظورم فرهنگ ایرانه فکر کنم متوجه منظورم نشدیدمیگم فرهنگ بسته ما هم تاثیر داره

چرا متوجه شدم

درسته فرهنگ تاثیر داره منم منظورم این بود ک تو این فرهنگ ما بازم هستن کسایی ک ذهن مریض ندارن

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن😤

چرا متوجه شدم درسته فرهنگ تاثیر داره منم منظورم این بود ک تو این فرهنگ ما بازم هستن کسایی ک ذهن مریض ...

اها درسته پس من اشتباه متوجه شدم

آره هستن ولی نسبتشون به کشور های دیگه کمتره و حتی اونا رو هم تحقیر میکنن

(e^(iπ-

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اها درسته پس من اشتباه متوجه شدمآره هستن ولی نسبتشون به کشور های دیگه کمتره و حتی اونا رو هم تحقیر م ...

بله درسته

ولی فکر میکنم نسل جدید تغییراتی بده تو این فرهنگ ودیگه بعضی چیزا مثل همین زن ستیزی و اینا کلا منقرض بشن چند سال دیگه

بله درسته ولی فکر میکنم نسل جدید تغییراتی بده تو این فرهنگ ودیگه بعضی چیزا مثل همین زن ستیزی و اینا ...

بهتر میشه ولی همچنان هست

زن کشی، محدودیت زنان، فشار اجتماعی، آزار جنسی و....

هنوز هم تو نسل جدید میبینم

بنظرم تا وقتی این ریشه ها درست نشه تغییر اساسی رخ نخواهد داد.

(e^(iπ-

زن ستیزی ناشی از تفکرات قدیمی و سنتی هست که هنوز هم ادامه داره که زن رو جنس دوم و ضعیف طلقی میکنند و اون رو تنها وسیله ای برای تولید مثل رفع نیاز جنسی و پخت و پز میبینند فارغ از اون بسیاری از قوانین ما هم زن ستیزانه هست و هیچ برابری در اونها مشاهده نمیشه البته فقط مردها نیستن که همچین تفکراتی دارن در اغلب اوقات این زنها هستن که به مرد سالاری جامعه بیشتر دامن میزنند

بهتر میشه ولی همچنان هستزن کشی، محدودیت زنان، فشار اجتماعی، آزار جنسی و....هنوز هم تو نسل جدید میبین ...

یه موضوعی هم هست ک بیشتر روی مادرای همین آقایان باید کار کرد و تغییر داد مثلا اینکه من پسرمو تربیت میکنم و یادش میدم چ نوع افکاری داشته باشه

زن ستیزی ناشی از تفکرات قدیمی و سنتی هست که هنوز هم ادامه داره که زن رو جنس دوم و ضعیف طلقی میکنند و ...

دقیقا دقیقا

مرسی از نظرتون

بنظرتون راهکار چیه؟

(e^(iπ-

یه موضوعی هم هست ک بیشتر روی مادرای همین آقایان باید کار کرد و تغییر داد مثلا اینکه من پسرمو تربیت م ...

بنظرم اینکه بیشتر بار تربیتی هم بندازیم رو دوش مادر خودش اشتباه و شاید زن ستیزی باشه

تو دخترا بله شاید مادر تاثیر بیشتری تو تربیت داشته باشه ولی تو پسرا بنظرم سهم تربیت و تاثیر گذاری پدرشون بیشتره

شما به عنوان مادر میتونی درست و غلط رو کلامی به پسرت یاد بدی ولی آخرش قراره به رفتار پدرش با شما و خانم های دیگه نگاه کنه و الگو بگیره

شما به فرض هر روز به پسرت بگو رو زن نباید دست بلند کنی ولی شوهرت تو هر دعوا کتک کاری کنه( خدایی نکرده البته مثال زدم فقط) پسرتون تاثیر میگیره بالاخره

بنظرم اینکه بیشتر بار تربیتی هم بندازیم رو دوش مادر خودش اشتباه و شاید زن ستیزی باشه تو دخترا بله شا ...

اره اینم هست

بنی یه جور هم پدر هم مادر سهم دارن درسته

دقیقا دقیقامرسی از نظرتون بنظرتون راهکار چیه؟

خواهش میکنم بنظرم اول باید از اصلاح قانون شروع کنیم همین که به برابری در عدالت برسیم ناخودآگاه بعد به مدت در ذهن مردم هم برابری و عدالت میان زن و مرد نهادینه میشه بخوام یک مثال براتون بزنم الان ولی دم در صورت قتل فرزند قصاص نمیشه در پرونده رومینا اشرفی دختر 13 ساله ای که توسط پدرش به قتل رسید پدرش در جواب قاضی که میپرسه چرا به جای دخترت بهمن خاوری ( دوست پسر رومینا ) رو به قتل نرسوندی میگه که میدونستم اگه بهمن رو به قتل برسونم قصاص میشم برای همین بخاطر دفاع از غیرت و آبروم تصمیم گرفتم دخترم رو بکشم چون قصاص نمیشم ... خب مشخصا اگه ما همچین قانونی نداشتیم و حکم ولی دم هم قصاص میبود آیا هیچ مردی به خودش اجازه میداد دخترش رو به قتل برسونه به دلایلی ناموسی ؟ مشخصا آمار قتل های ناموسی کمتر میشد پس قانون تاثیر گذاره .

خواهش میکنم بنظرم اول باید از اصلاح قانون شروع کنیم همین که به برابری در عدالت برسیم ناخودآگاه بعد ب ...

قانون تاثیر داره ولی من بنظرم یه چیزی فراتر از اصلاح قانون نیازه

(e^(iπ-

قانون تاثیر داره ولی من بنظرم یه چیزی فراتر از اصلاح قانون نیازه

صد در صد ولی بنظرم باید از پایه برای اصلاح یک مشکل دست به کار بشیم و پایه این کار هم قانونه مثلا الان مردم هر چقدر هم زن ستیزی رو بزارن کنار ولی وقتی کار به دادگاه میکشه اکثر قوانین علیه زن هست چه فایده ای داره ؟

صد در صد ولی بنظرم باید از پایه برای اصلاح یک مشکل دست به کار بشیم و پایه این کار هم قانونه مثلا الا ...

اگه مرد ها بخوان مقاومت کنن در برابر تغییر قانون چی؟

(e^(iπ-

اگه مرد ها بخوان مقاومت کنن در برابر تغییر قانون چی؟

نمیدونم واقعا دیگه نظری ندارم از نظر من اول باید عدالت قانونی برقرار بشه ... خب نظر شما چیه ؟ شما خودت به عنوان یک مرد مخالف هستی ؟