linus مدیر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 151 عنوان زن ستیزی | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 52 پست خب اول از همه من خودم پسرم و این دغدغه رو دارم که بیشتر راجبش بدونممیخوام از خانومای محترم بپرسم:چرا بنظرتون زن ستیزی وجود داره؟و یه اتفاقی که برای خودتون افتاده و مصادیق زن ستیز عه رو بهم بگید (e^(iπ- دیروز | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_رویا عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 978 بهت افتخار میکنم که باهاش ازدواج نکردیازت ممنونم. خواهش میکنم🙃
linus مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 151 دقیقا برای همینه که میگم از خود خانمها شروع میشه بعضا اما زیر بنا کار مرد هاست (e^(iπ-
linus مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 151 نه بابام زن کش نیست، مامانم بابامو نکشهدرباره حجاب و پارتنر بهش توضیح نمیدمنه به بیرون رفتنم چیکار د ... خب خوبه خانواده نرمالی داریخوشحالم برات (e^(iπ-
nima1313n عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 256 تفریح؟خرید ساده هم اجازه ندارندوست من تازه نامزد کرده مجبورش کرده با همه ما قطع ارتباط کنه چون ما مج ... هعییییی
تنبلللل عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 2231 اما زیر بنا کار مرد هاست البته بنظرم واژه مرد برای این قشر مناسب نیست بهتره بگیم نر ها
linus مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 151 🤮تو سایت زنونه دنبال چی هستی؟ جانم؟داشتیم با هم نظراتمون رو به اشتراک میذاشتیم خانومه محترم (e^(iπ-
linus مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 151 البته بنظرم واژه مرد برای این قشر مناسب نیست بهتره بگیم نر ها هرجور مایلیالبته من یه دوستی دارم که دخترهاون من رو با این مسائل آشنا کرد اصلاو میگفت که نر و مرد اونقدر تفاوت نداره از لحاظ معنی حالا باز نمیدونم چون من فارسی و اونقدر خوب نیست (e^(iπ-
ngndf عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2407 دقیقاخب میای به کاری کنیم؟اگاهیمون رو راجع به این مسئله بالا ببریم و با مرد/زنی تو رابطه بریم که عقا ... اینم خوبه ولی به شخصه اصلا دلم نمیخواد که یروزی ازدواج کنم یا تو رابطه برم حس میکنم ازادیم ازم گرفتته میشهفقط میخوام در اینده بدون هیچ کنترلی از سمت هیچ ادمی راحت زندگی کنم بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی
linus مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 151 اینم خوبه ولی به شخصه اصلا دلم نمیخواد که یروزی ازدواج کنم یا تو رابطه برم حس میکنم ازادیم ازم گرفتت ... هر جور دوست داریاین زندگی خودته و به هیچکس ربطی نداره جز خودتو این کسی که میگیری قابل درکه اما اگه میخوای بیشتر مطمئن بشی از احساساتت میتونی بری تراپیبه من که خیلی کمک کرد (e^(iπ-
تنبلللل عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 2231 هرجور مایلیالبته من یه دوستی دارم که دخترهاون من رو با این مسائل آشنا کرد اصلاو میگفت که نر و مرد او ... تفاوت دارنکسیکه از مرد بودن فقط ریش و سیبیلشو داشته باشه نر محسوب میشهمرد واقعی اونی هست که مردونگی و احترام داشته باشهچطور مگه ایرانی نیستین؟
linus مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 151 تفاوت دارنکسیکه از مرد بودن فقط ریش و سیبیلشو داشته باشه نر محسوب میشهمرد واقعی اونی هست که مردونگی ... اها درستهفهمیدمآره دو گره ام (e^(iπ-
سفیدبرفی۲۲ عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1970 قانون همه جوره زن ستیزه. آدمهایی که ماشه ی احساسی ما رومیکشن ،درواقع آینه ی ما هستن که خودمون رو نظاره کنیم،کار ما تغییر اون آدمها نیست کار ما مشاهده خودمون هست...
linus مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 151 اها درستهفهمیدمآره دو گره ام دو رگهاشتباه نوشتم (e^(iπ-