2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 52 پست
میفهمم چقدر بدهاین که تعهد داده باشه و به تعهداتش عمل نکنه خب چرا بنظرت این جور زن ها که بهشون ظلم م ...

اصلا وقتی نوشتمش حس بدی گرفتم😄

ببین بعضی ها اگه بخوان طلاق بگیرن همون مردِ زنستیز ممکنه اونو بکشه!

ولی اصلا بگذریم. فقط همسر نه

مثلا فرض کن پدر اینطور باشه

چی میتونی بکنی ؟

مسافرت مجردی گردش و تفریح اوکیه و شغلمم دارممثلا چیا زن ستیزی حساب میشه؟ یادم نمیاد دیگه

مثلاً حجاب اجباری؟

مثلاً بیرون رفتن

داشتن دوست جنس مخالف

زن کشی

محدود کردن بدن

(e^(iπ-

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میتونی یه مثال برام بزنی؟

شما روزانه چندتا پست تو فضای مجازی راجب نچرالی و عملی میبینی؟بیشتر خانمایی هستن که به هر صورت خودشون نتونستن این کاررو انجام بدن و به دنبال راهی برای آروم کردن خودشونن

و این باعث شده دید کل جامعه نسبت به زنی که برای حال خوبش یا حتی یه عیبی که چهرش داشته و رفع کرده عوض بشه

شما روزانه چندتا پست تو فضای مجازی راجب نچرالی و عملی میبینی؟بیشتر خانمایی هستن که به هر صورت خودشون ...

فهمیدم.

اما قبول داری بعضی از همین قضاوت های اجتماعی رو هم علاوه بر مرد ها زن ها هم بر علیه زن ها بهش دامن میزنن؟

(e^(iπ-

دخترو میشه کنترل کرد ولی پسرو نمییشه مثلا میگن با پسر نباید زیاد دعوا کنی ممکنه یهو ماشینو برداره بر ...

دقیقا

و این خیلی بده

این فرهنگ ماست که داره هی کنترل کردن دختر رو تولید میکنه

بنظرت ماها که پدر مادر های آینده ایم میتونیم این شرایط رو تغییر بدیم؟

(e^(iπ-

اصلا وقتی نوشتمش حس بدی گرفتم😄ببین بعضی ها اگه بخوان طلاق بگیرن همون مردِ زنستیز ممکنه اونو بکشه! و ...

آه

چقدر سخته

اگه همچین خانواده ای داشته باشه بنظرم باید سریع تر مستقل بشه و از خانوادش فرار کنه

(e^(iπ-

مشکل همینه بنظرمزن ها میرن با مرد های کنترل کننده و اقتدار گرا ازدواج میکنن و آسیب میبینن اگه با همچ ...

دقیقا من همیشه بهش میگفتم ازدواج کنی با این آدم پیر میشی میگفت عاشق جذبه و غیرتی شدنشم🤦🏻♀️الان خودش بشدت پشیمونه و حتی نمیتونه جدا بشه

یادم اومد خواستگار زن ستیز داشتممیگفت نبایدبری سرکارغذا بپزی اتوکنی بچه میخوامغذا میپزم ولی چرا اینج ...

بهت افتخار میکنم که باهاش ازدواج نکردی

ازت ممنونم.

(e^(iπ-

دقیقاو این خیلی بدهاین فرهنگ ماست که داره هی کنترل کردن دختر رو تولید میکنهبنظرت ماها که پدر مادر ها ...

ارههه

مثلا مامان و بابام نسبت به مامان و باباشون بهترن مام میتونیم از اونا بهترتر باشیم.

بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

ارههه مثلا مامان و بابام نسبت به مامان و باباشون بهترن مام میتونیم از اونا بهترتر باشیم.

دقیقا

خب میای به کاری کنیم؟

اگاهیمون رو راجع به این مسئله بالا ببریم و با مرد/زنی تو رابطه بریم که عقاید درستی در این خصوص داشته باشه

چطوره؟

(e^(iπ-

مثلاً حجاب اجباری؟مثلاً بیرون رفتن داشتن دوست جنس مخالفزن کشی محدود کردن بدن

نه بابام زن کش نیست، مامانم بابامو نکشه

درباره حجاب و پارتنر بهش توضیح نمیدم

نه به بیرون رفتنم چیکار دارن بنده خدا ها