2777
2789
عنوان

متاهلا بیاید

137 بازدید | 31 پست

خورد و خوراک اوکیه هر چی بخوای تهیه میکنه . لباس هم هر چی بخوای تهیه میکنه ولی پول به خودم نمیده اصلا . تفریح هم میبره . اهل اعتیاد دختر بازی هم نیست.ماشین داره . خانوادش بشدت آدم های خوبی هستن . توی جمع حواسش بهم هست. سعی میکنه توی کارای مختلف رضایت منو بدست بیاره . کینه ای نیست . قهر کنم نازمو میکشه . خسیس نیست . اهل کار هست. بد دل نیست .

ی مقداری وابسته به خانواده هست مثلا با وجود توانایی مالی خونه طبقه بالا خانوادش دوس داره زندگی کنه . عصبی هم هست ی مقداری ولی خیلی سریع فروکش میکنه و کشش نمیده.ولی نسبت به آدم های دیگه زود تر عصبانی میشع

این مرد خوبه یا ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله خوبه.گل بی خار خداست.هرکس توی شخصیتش نقاط ضعف و قدرتی داره

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

هر ادمی ویژگی های خوب داره و بد. همسر شما کنترل گر هستند یعنی دوس داره خوشی ها و تفریحات شما تحت نظارت خودش باشه احتمالا نمی ذاره زیادهم بیرون بری یا با دوستات جایی بری. خوب این تو هستی که در کنار خوبیهاش باید ببیتی این ویژگیشو هم می تونی تحمل کنی

نمیدونم شاید من آدمی ام که بدی ها رو بیشتر میبینم خب طرف کنترل گر که هست پول نمیده دست زن که زن اقتدار نداشته باشه و از طریق پول کنترلش کنه

پیش خانواده اش هم که زنش رو زندانی کرده چون خودم بالای خونهمادرشوهرم اینا هستم میدونم چه شرایطیه

عصبی هم که هست ممکنه تو عصبانیت یه چیزی بزنه تو سرش بکشه زنه رو

باید تلاش کنن ابن دوتا اخلاق مرده رو با روان درمانی درست کنن ، برای جا به جایی هم باید پول جمع کنن جا به جا شن