2777
2789
چه سودی؟ نهایت باید بفروشی بره دیگه

قطعا راه بهتری هست برای سود کردن
چون وقتی بفروشی به ریال با یک پنجم قیمت میخرن ولی با خودت که ببری همه وسایلتو ، کلی سود میکنید چون دیگه نیاز نیست به دلار همونارو بخری .و بعضی اقلام ایرانی در اروپا و سراسر دنیا بسار با ارزشن مثل مبلمان ایرانی و فرشهای دستبافت ایرانی و انواع ظروف خاص ایرانی.
حالا آنی بار این کارو میکنه و با کمترین هزینه برات ارسال میکنه به کشور مقصد
مشاوره آنی بار رایگانه باهاشون حتما تماس بگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلی سود کردم

چون وقتی اومدم اینجا و درگیر انجام کارهام بودم ، راجب وسایل که تحقیق کردم متوجه شدم خیلی گرونه و باید به دلار خرید کنم ، اما برگشتم ایران گشتم و پرس و جو کردم متوجه شدم که میشه کل اثاث رو یکجا برد

خلاصه خیلی تحقیق کردم ، چون روی وسایلم خیلی حساسم و همشونو 10 سال پیش با کلی وسواس گرفتم و مهمه بود که کاملا سالم برسه و اون شرکتی که میخواد برلام ارسال کنه ، وسایلمو سالم برسونه

آنی بار بهترین مورد بود ، چون کاملا تخصصی این کارو میکنن و اثاث منزل ارسال میکنن و منم اعتماد کردمو باهاشون قرارداد بستم و سر تاریخ سالم و با همون هزینه ای که بسته بودیم ، وسایلمو تحویل گرفتم

قطعااااااا بدون شششششک با فروحتن وسایلاتون ضرر میکنید

اصلا نفروشیدا

ایران وسایلاتونو به هیچ قیمتی نمیخرن بابا

مفت باید بفروشید

برادر من همین اشتباهو کرد ، مبلمانشون 7 سال پیش خریده بود 800میلیون ، وقتی میخواست مهاجرت کنه 150 میلیون ازش خریدن بقیه وسایلم که نگم اصلا براتون، منم دیدم خب چه کاریه ، یه دودوتا چارتا کردم قیمتای اسپانیارو دیدم وسایل خونشو ، ایرانم که میدونستم چه خبره - یه استعلام گرفتم از شرکتای حمل بین الملل و دیدم چه خوووووب با هزینه یه دونه یخچال ، میشه هممممه ی وسایلای خونه رو ببری ، منم بردم ، شرکت آنی بار برام انجامش داد ، خیلی خفنن ، تیمشون اومد خونه ، دونه به دونه بسته بندی کرد و لیست کرد قرارداد و بیمه و همهههه چیز مکتوب و محکم بسته شد و اسپانیا هم سر تاریخ تحویل گرفتم ، بی دردسر ها

من دانشجویی رفتم آلمان خب با هزینه هایی که برای مسکن باید میدادم ، متجوه شدم که بردن اثاث ضروری ، برای من که میخوام چند سالی رو اونجا بمونم ، خیلی منطقیه ، با هم خونم ، گشتیم یه شرکت پیدا کردیم به اسم آنی بار و وسایلامونو به واسطه خانواده هامون دادیم بهشون تو ایران و اونا هم هوایی برایمون ارسال کردن و 4-5 روزه هم رسید خیلی هزینه حمل کم شد و اصلا به صرفه بود

خیلی بده بعد رفتن بفهمی که چه کلاهی سرت رفته وسایلتو فروختی من خیلی پشیمونم خیلی هم دردسر کشیدم تو فرانسه برای خرید وسایلنفروشید اصلا آنی بار توی پیج اینستاش خیلی رضایت داره به نظرم برای اینکه مطمئن بشید ، برید ببینید که بردن وسایل چه کار درستیه

ما کانتینر گرفتیم با آنی بار و اثاث رو فرستادیم. با اینکه هزینه حمل زیاد بود، ولی وقتی قیمت مبلمان تو مقصد رو دیدیم فهمیدیم تصمیم درستی گرفتیم و هزینه ناچیزی رو پرداخت کردیم مخصوصاً برای وسایل باکیفیت ایرانی

ما لیست وسایل رو نوشتیم و برای هر کدوم هزینه حمل و قیمت خرید مجدد رو مقایسه کردیم. تصمیم گرفتیم همشو ببریم ؛ پر سود ترین راه همین بود و تحقیق کردیم و متوجه شدیم همکار سابق همسرم با شرکت آنی بار همین کارو کرده و همه وسایلشو با خودش برده آلمان و ما هم همین کارو کردیم اول رفتیم مشاوره و بعد وسالیلمونو برامون بسته بندی کردن و بعد گذاشتن توی انبارشون و وقتی توی آلمان شرایطمون اکی شد ،بهشون خبر دادیم و وسایلارو ارسال کردن برامون و دقیق و عالی بود همه چیز سالم و به موقع رسید دستمون .تیم خیلی حرفه ای و کار بلدی دارند

خلاصه که ببرید اثاثتونو موقع مهاجرت و نفروشید

راهش خیلی سادس خب نفروشین وسایلتونو از تجربه بقیه استفاده کنیداینهمه تجربه فروختن و ضرر کردن دارن افرادی هم با خودشون بردن و سود کردن واقعیت منم خیلی راجب آنی بار و خدماتش تعریف شنیدم، و عمه خودمم وقتی رفت اتریش ، با آنی بار بعدش وسایلایی که خاص بود رو براش فرستادن چون یه سری وسایلارو با ید با هزینه خیلی بالایی بخری توی کشور مقصد ، مثلا فرش ، مبلمان استیل ایرانی ، اکسسوری های خاص ایرانی ، ظروف نقره و مس ، ظروف چینی . در واقع سلیقه ایراین ها ، خاصه خودشونه دیگه ، پس وقتی فرش و مبلتو با خودت میبری اصلتتو با خودت بردی که آنی بار هم که داره تخصصی این کارو برات میکنه، پس دیگه چرا ضرر

۱۵:۲۰

تجربه من این بود که موقع مهاجرت عجله برای فروش وسایل بزرگترین اشتباهه. من چند تا از وسایلم رو فروختم و بعداً پشیمون شدم. برای بقیه وسایل از آنی بار کمک گرفتم و فرستادم. واقعاً وقتی بار رسید و خونه رو با وسایل خودمون چیدیم، حس کردم کلی جلو افتادم.

من اگر برگردم عقب، وسایل ارزان و دمدستی رو هم اصلا نمیفروشم ، تخت، میز کار و مبلمان باکیفیت رو و کل اثاثمو میبرم. ضرر اصلی از خرید دوباره همینهاست . در صورتی که میشه با کمترین هزینه یکجا همه وسالتو ببری

من بعد از ۲۰ سال تجربه زندگی در اروپا میگم ببرید وسایلاتونو

چون هنر ایرانی مثل طلاس و هیچجا پیداش نمیکنید

ببرید با خودتون هرچیزی که دارید رو

آنی بار هم متخصص این کاره که من سالهای دنبالشون میکنم و میشناسمشون