2777
2789
عنوان

در شرف طلاقم

345 بازدید | 50 پست

الان یکسال و ۳ ماهه خونه بابامم،اون این مدت تک هزار تومنی نه دادن نه گرفتم(خودم طلامو میفروشم خرج میکنم)هر چقدر میرم دنبال کار نیس،آخر سر الان یه ماهه تو مدرسه کار نظافت میکنم🥺سخته اما مجبورم خودمم دانشگاه میرم،ولی همیشه با ماشین بابام هرجا بخوام میرم صد دفعه سرکوفت زده بنزین میزنم که تو ببری،میشینه پیش همه میگه(خوب من اگه پول داشتم چرا طلامو میفروختم)الان دو هفته هست ماشینم برنمیدارد یا پیاده میرم یا با اتوبوس،چند وقت پیشم هیچ پولی تو کارتم نداشتم ازش یک میلیون پول گرفتم(صدبار پیش همه گفت به من به تومن بدهکاری)امروزم با مامانم حرف میزد مامانم گفت فلانی زنشو طلاق داده خودشم تو زندانه،جوری جلو مامانم تعصبشو نگه داشت آخر سرم گفت دختر خودت از زندانی بذاره......واقعا دیگه نمیتونم بی پولی رو تحمل کنم،چیکار کنم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خوب مهریه ای؟نفقه ای ؟طلاق گرفتی یانه؟

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

چقدر اذیت شدی ، مشکلت با شوهرت چی بود؟امکان برگشت نیست؟؟

نه،یکی باید بیاد حرف بزنه تا ببینی برگردی یا نه،اونا اونقدر غد و مغرورو بیشعورن که میگن چرا ما باید زنگ بزنیم چرا ما باید بریم،شوهرم مثل سگ از خونوادش میترسه حتی میاد ببینتم از ترس اونا جرات ندارم بگه،من همچین شوهری رو میخوام چیکار،نه میزاره کار کنم نه دانشگاه برم نه پول میده،حداقل الان دانشگاه میرم سال بعد با مدرکش میتونم کار کنم