درصورتی که برای انجام عقیقه شرایط لازم و تبحر ندارید میتوانید آن را به متخصصین امور مذهبی بسپارید فراموش نکنید که عقیقه کردن بسیار حساس است و درصورت اشتباه در تمامی مراحل آن عقیقه باطل خواهد شد و تاثیر مطلوب را نخواهد داشت و چه بسا موجبات ضرر و زیان هم بشود.
واقعان كشتن يه حيوون ميتونه چه نتيجه ايي داشته باشه ؟؟؟؟؟خواهشان كسايي كه از عاطفه بويي نبردن و تمام ...
هر چیزی در عالم برای کاری ساخته شده گیاه حیوان انسان هر کدوم وظیفه و نقشی در عالم دارند طبق قرآن و کتب آسمانی قربانی برای اطعام فقرا هستش حتما خدا از ما به حیوانات مهربونتره
بله خدا دوست داره فقرایی که واقعا ندارند سر سفره گوشت بخورن و برای سلامتی ما و فرزندمان دعا کنن تا خدا بواسطه این مهربونی ما بلا رو ازما و فرزندمان دور کنه
دوست عزیز شما که طرفدار حیوانات هستی میتونی به سگت بگی عاطفه داشته باش بجای گوشت سبزی و کاهو بخور ت ...
به سگم چطور بگم گوشت نخور چون حيوان و گوشتخوار هست و قوه اختيار نداره و ناگزير به اينجور زندگي كردن هست نه مني كه آدم هستم و قوه تصميم گيري و فكر دارم البته من با گوشت خوردن بقيه مشكلي ندارم واسه اين أضافه كشتن به اسم قربوني و عقيقه و تو هر مراسمي يه حيوون زنده رو كشتن مشكل دارم و اصلان فلسفه اينكه من يه حيوون رو بكشم تا از بلا دور بشم متوجه نميشم چون فكر ميكنم آه اون حيوون چطور ميتونه من رو از بلا دور كنه اون حيوون رو به چه جرمي كشتم چون فقط حيوون هست و نميتونه اعتراض بكنه ،اصلان نميتونم و نميخوام كه درك كنم
خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
به خدا شما هم بجاي ريختن خون صدقه و يا معادلش رو ببر بده فقرا والله به همون خداي تمام موجودات اين رضايت بيشتري رو واسمون به همراه داره تا ريختن خون يه موجود بي دفاع در برابر من اشرف مخلوقات
خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
به سگم چطور بگم گوشت نخور چون حيوان و گوشتخوار هست و قوه اختيار نداره و ناگزير به اينجور زندگي كردن ...
شما اصلا گوشت مصرف نميكني يا مصرف ميكني و با مبحث عقيقه مشكل داري؟
اگه ب جشن دعوت بشي ك بره رو كامل سرخ و برشته كردن ك همه خوششون مياد و ميگن عجب ادماي لارج و باكلاسي . كشته بشه براي مراسم عقيقه اسمش ميشه كشتن حيوان بي گناه؟
شما اصلا گوشت مصرف نميكني يا مصرف ميكني و با مبحث عقيقه مشكل داري؟ اگه ب جشن دعوت بشي ك بره رو كامل ...
صد در صد بره ببينم روي ميز قيافم ديدنيه و سريع قبل گريه كردن و بالا آوردن همسرم كاري ميكنه كه نبينم و ميبرتم كنار ،كاري به عقيقه و يا قربوني ندارم كه البته ميگم همينجوري داريم اين حيوونا رو ميكشيم ديگه بهانه هاي جوراجور درست نكنيم واسه بيشتر كشتنشون كاش دينمون كشتن رو نكوهش ميكرد و ماهارو منع ميكرد ،كلان گوشت و مرغ نميخورم و نهايت مثلان اگه قورمه سبزي باشه و جايي مهمان باشم و مجبور فقط سبزيش رو ميخورم كه بازم سرم رو با چيزاي ديگه گرم ميكنم نميگم همه بايد اينجوري باشن ميگم كشتن يه حيوون براي مصونيت از بلايايي كه نميدونم به سرم مياد يا نه دليل نداره آه و نگاه اون حيوون هميشه دنبالمه ،من اينجوري فكر ميكنم
به سگم چطور بگم گوشت نخور چون حيوان و گوشتخوار هست و قوه اختيار نداره و ناگزير به اينجور زندگي كردن ...
در عالم خلقت خداوند حکیم هر چیزی را برای کاری خلق کرده و همیشه مادون فدا و قربانی اهداف بالاتری میشه این سنت خداست از زمانیکه به هابیل و قابیل گفته شد برای خدا قربانی بیاورند البته خدا نیازی به قربانی نداره این امتحان بندگان هستش که از آنچه دوست دارند در راه خدا بگذرند و صدقه بدهند