2777
2789

مراكزش هست از اقاي مسجد كمك بخواه مطمعن بشي پولالكي ندي اداب داره گوسفند واجد شرايط ر خاك كردن استخوانهاش و ايه و سوره داره و بايد شما و پدر مادرتون و همسرتون و پدرمادرشون لب به گوشت نزنيد بديد قربوني 

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

تو مفاتیح کاملا و ساده ادابش رو نو شته عزیزم.

خیلی کار خوبی میکنی خدا قبول کنه ایشالا.

گوشتش رو به جای تقسیم کردن بین فامیل، برسون دست اونایی که سال به سال رنگ گوشت نمیبینن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كشتن گوسفند طبق يه سري آداب شرعي خاص براي سلامت ماندن فرزند

بخصوص پسر

البته مامان من هم واسه دختر كشت هم پسر

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

منم دیروز پرسیدم ادابشو 

بچه ها گفتن تو مفاتیحهس

من خالم گفت ی آدم مطمین میشناسه میخوام بدم برام عقیقه کنه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
كشتن گوسفند طبق يه سري آداب شرعي خاص براي سلامت ماندن فرزند بخصوص پسر البته مامان من هم واسه دختر ...

نه عزییییزم. اصلا پسر به خصوص پسر نیست از کجا اوردی گلم. ؟! مال نوزاد هست. چه پسر چه دختر. همه جا همینو نوشته

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

ما ميديم مركز قدس

مردميه

هيچ كمك دولتي نداره

فقط مردم

يه بار انقدر نداشتن كه پرده هاي اونجارو واسه مريضا شلوار دوختن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

https://www.borna.news/بخش-استان-ها-11/325404-بررسی-آشنایی-با-مجتمع-سالمندان-معلولین-قدس

اكه كسي دوست داشت كمك كنه 👆👆

نه عزییییزم. اصلا پسر به خصوص پسر نیست از کجا اوردی گلم. ؟! مال نوزاد هست. چه پسر چه دختر. همه جا هم ...

من خيلي ديدم فقط پسرو عقيقه ميكنن

ولي گفتم تو خانواده ما فرقي نداره واسه هر دو ميكنن

من خيلي ديدم فقط پسرو عقيقه ميكنن ولي گفتم تو خانواده ما فرقي نداره واسه هر دو ميكنن

اها .

خوب حکم فقهیش برای هر دو جنس هست . اصلا جایی ننوشتن که فقط مختص پسر هست . اینکه بقیه چیکار میکنن جزو اصل قانون نیست که  😉😉😉 فقط تو مفاتیح گفته شده برای دختر ، گوسفند ماده و برای پسر گوسفند تر باشه . سالم باشه شاخش هم نشکسته باشه 😘😘😘😘

بله درسته خیلی از کمکتون ممنونم 

منم یه سایت پیدا کردم 

جامع ترین سایت مشاوره مذهبی که همه چیز رو توضیح داده خودشونم با شرایطش انجام میده 

http://pasokh110.blogfa.com/post/855

اینم شمارشه میشه از کل کشور بدون گرفتن صفر بصورت شبانه روزی تماس گرفت خیلی  عالیه 

۹۰۹۹۰۷۱۹۱۴

امام صادق (علیه‌السلام) می‌فرماید:

عقیقه بر کسی که توانایی مالی دارد, لازم است و کسی که فقیر است بعد از توان‌گر شدن لازم است این کار را انجام دهد و اگر برای کودکی عقیقه میسر نشد تا هنگامی که برای او قربانی کردند, کافی است.

از امام صادق (علیه‌السلام) پرسیدند: ما برای عقیقه, گوسفند پیدا نکردیم چه کنیم؟ آیا به اندازه قیمت گوسفند صدقه بدهیم؟ حضرت فرمود: خیر, باید گوسفند تهیه کنید؛ زیرا خداوند اطعام و ریختن خون را دوست دارد. سپس از حضرت پرسیدند: آیا فرزندی که در روز هفتم بیمرد, باید برای او صدقه داد؟ حضرت فرمود: اگر کودک پیش از ظهر بمیرد, صدقه ندارد و اگر بعد از ظهر بمیرد, باید برای او صدقه داد. شخصی از حضرت صادق (علیه‌السلام) پرسید:‌من نمی‌دانم که آیا پدرم برایم عقیقه کرده یا نه؟ حضرت فرمود: عقیقه بکن؛ اشکالی ندارد و آن شخص در هنگام پیری برای خود عقیقه کرد.و اگر تا زمان بلوغ پدر برای فرزند عقیقه انجام نداد خود شخص تا پایان عمر می تواند انجام دهد، وحتی بعد از مرگ هم اگر شخص برای خود انجام نداد مستحب است که برای او انجام دهند. 

یکی از علت های اصرار و استحباب در حد وجوب عقیقه در اسلام محافظت شخص از بسیاری از خطرات جانی است که این محافظت هم علتی دارد که باز کردن آن در این مجال جای جولانی ندارد و از حوصله بحث خارج است. همینقدر بدانید که عالمی که ما در آن زندگی میکنیم سرشار است از نا دانسته های ما. چیزهایی که ما نمیفهمیم. موجوداتی که ما نمیبینیم. خطراتی که توسط موجودات غیر اورگانیک نظیر جنیان گریبان گیر انسان میشود. عقیقه برای هر کس لازم است چرا که اگر نام افراد در دسته حادثه ساز قرار گرفته باشد عقیقه با تمام آدابش باعث میشود که بسیاری از خطراتی که بواسطه حضور موجودات غیر اورگانیک اورا تهدید میکند از بین برود و آن موجودات از اطراف وی دور شوند و آسیبی به وی نرسانند.

دنیای عجیبی است.پر از رمز و راز و پر از نادانسته ها.