2777
2789

بچه ها يه لاكايي اومده كه آب ازش رد ميشه و ميشه باهاش نماز خوند ولي خيلي گرونه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

کسی که نماز می خونه یعنی داره از حکم خدا در مورد نماز تبعیت می کنه پس وقتی این حکم رو داره اطاعت می کنه باید کامل لوازمش رو هم انجام بده. یکی از لوازمشم داشتن وضوی صحیح هست که لاک مانع وضو هست. نماز خوندن با لاک مثل اینه نماز بخونی اما رکوع رو نری!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی مدت خودندم خوده رهبر هم گفت اگر برای لاک نمیخونین با لاک بخونین البته من شنیدما نمیدونم

واقعا؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بخون عزیزم بهتر از نخوندنه 

جرم کردی مگه؟اینهمه دزدی میکنن بی حجابی و هزار غلط کسی کار نداره زنا میکنن کسی کار نداره فقط به لاک گیر میدن 

من لاکمو پاک میکنم واسه غسل و اینا ولی اگه کاشتی پاک نمیشه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اشکالی نداره بخون خدا ب دل و نیت آدما کار داره ظاهر مهم نیس

بعد خدا نعوذوبالله خودش نمیدونسته شما میدونی .خدا چیزی رو که از ما میخواد احکامش رو مشخص کرده 

خدایا سپردم به خودت 

میتونی لاک پلاستیکی بگیری کنده بشه راحت 

چون واسه هر وضو پاک کنی ناخونات داغون میشه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
بخون عزیزم بهتر از نخوندنه  جرم کردی مگه؟اینهمه دزدی میکنن بی حجابی و هزار غلط کسی کار نداره ز ...

شما چکار به دیگران؟ هر کس باید مراقب اعمال خودش باشه. اینکه دیگران بد هستن دلیل نمیشه که من وظیفه ام رو به درستی انجام ندم که. اونی که اون همه گناه می کنه دزدی می کنه و ... حتی اگه بنده خدا باهاش کاری نداشته باشه خدا مجازاتش خواهد کرد.

من ک ی خاله دارم تو امریکاس سالهاس..بدون حجاب و با لاک و همه اینا نماز میخونه ولی نشسته میشینه رو ب قبله همه رو هم ب فارسی میگه .اونحا کلاس تفسیر قرانم میره.حالا نمیدونم این کارس خوبه یا نه :/