2789
عنوان

حس پوچی

66 بازدید | 19 پست

از ۱۳ سالگی افسردگی داشتم بخاطر قدم که نزدیک ۱۹۰ یا شایدم خود ۱۹۰ باشه و هیچوقت تلاشی نکردم فقط خودمو با فیلم اینا سرگرم کردم الان ۲۴ سالمه و همه مسخرم میکنن که میگن هیچی نشدی و واقعا در بدترین حالت ممکنم هیچی نمیخورم ۶۰ کیلو ام و افسردگی شدید دارم ظاهرم داغونه اندامم و قدم وحشتناک داغونه خجالتی شدم هیچ جا نمیرم هیچوقت داخل جمع اوکی نیستم و حرف نمیزنم همه فامیل پشت سرم حرف چیزنن میگن دیوونه ام و جدیم نمیگیرن حتی به مادربزرگم گفتن چرا آخه اینو نگه میدارین .

بخاطر قدم و صدام و همه چیم نمیخوام واقعا زنده باشم چون حتی درسم ادامه ندادم اینجوری ام نمیتونم برم سرکار خانوادمم امکان پول دادن ندار:)

بمیرم بهتره نه مگه بچه ها؟ جدی امروز دیگه یه حس ناخوشلیند تری نسبت به بقیه عمری که گذشت دارم دیگه جدی ۲۴ سالمه تا کی درو دیوار و خونه😔

منم دل دارم دلم میخواست شوهر یا دوس پسر داشته باشم تا همین دوروز پیش داشتم اما منو واسه چیزای دیگه میخواست بخاطر همین قدم براش مهم نبود:)

منم دلم زندگی معمولی و طبیعی میخواد که مسخره نشم منم دوس داشته شدن میخوام آخه چندسال عذاب

آخی

توی این دنیا هرکسی یه جوری درگیره و ناراحت...

یکی به خاطر قد بلندش، یکی به خاطر قد کوتاهش

شما هم که سنی نداری، از همین الان شروع کن، خوب تحقیق کن و یه تصمیم درست حسابی برای خودت و آیندت بگیر

توی این دنیا با یه گوشه نشستن و زانوی غم بغل گرفتم هیچ کاری نمیتونی کنی، باید خودت بتونی گلیمتو از آب بکشی بیرون

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدال مسخره ترین تاپیک امروز رو بهت تقدیم می کنم

این حرف ها چیه میزنی؟

تو نیازی نداری توجه یا تایید کسی رو جلب کنی

قدت که خوبه و از میانگین بالاتره، دوست داشتی قدت ۱۴۵ یا ۱۳۵ باشه؟

وزنت هم که زیاد نیست و تازه برای قدت شاید کم باشه، حدود ۱۷ میشه BMI ات

به جای منفی بافی و اینکه روی خودت عیب بذاری، یه چیز جدید شروع کن و روزهات رو مفیدتر بگذرون

وگرنه بعدا حسرت همین روزها رو میخوری

و اینکه قشنگم شما خودتو پیدا نکردی هنوز

میفهمم چقدر تحت فشار حرف دیگزان هستی منتها بخاطر شرایط خاص ظاهریت برو سمتی که امتیاز برات محسوب میشه مثل ورزش های حرفه ای

والیبال و بسکتبال خیلی برا شما عالیه، میدونی چقدر خواهان افرادی مثل شمان و جای پیشرفت داری؟ اونجا به جای حرفهای مفت، احترام و توجه دریافت میکنی.

ما مال خداییم، آدم مال خدا رو صرف کسی دیگه نمیکنه:)🌿
مدال مسخره ترین تاپیک امروز رو بهت تقدیم می کنماین حرف ها چیه میزنی؟تو نیازی نداری توجه یا تایید کسی ...

اخه با این قد ضایع موفقم بشم مسخره هستم بخدا شما جلی من نیستی متوجه نمیشی تازه اسکولیوز هم دارم کج راه میرم لگنم کجه خودم متوجه میشم که خیلی بلندم و این بلند بودنه تو راه رفتن اذیتم میکنه خیلی ارتفاع بالاییه و لگنمم کجه 😔😔😔خیلی دلم میخواد درس رو شروع کنم

آخی توی این دنیا هرکسی یه جوری درگیره و ناراحت...یکی به خاطر قد بلندش، یکی به خاطر قد کوتاهششما هم ک ...

همش دارم فکر میکنم حتی به یه نتیجه هم نمیرسم عمرم داره همینجوری میره

همش دارم فکر میکنم حتی به یه نتیجه هم نمیرسم عمرم داره همینجوری میره

تونستی پیش یه مشاور یا روانشناس برو

منم یه مدت شبیه تو فکر میکردم و کلا حس پوچی و بی هدفی داشتم، رفتم پیش مشاور باهام حرف زد خیلی تاثیر داشت

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)