2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

39 بازدید | 8 پست

ما بعد هفت سال خونه دار شدیم یه کار اشتباهی کردم فهمیدم فروشنده میتونه ازم شکایت کنه و سه دنگ رو بگیره باورم نمیشه خیلی خرج کردیم سر یه اشتباه الان چه غلطی کنم ؟ به همین راحتی بدبخت شدم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کردین مگه

تو پست قبلی نوشتم

یه خونه خریدیم که سه دنگ به نام خانم و سه دنگ دیگه به نام همسرش بود ما کل ثمن معامله رو دادیم به خانم و الان فهمیدیم مرده میتونه ادعا کنه که چون پولی واریز نشده به حسابش معامله الکی بوده و سه دنگ رو بگیره یا پول رو به نرخ روز مطالبه کنه

به نظرم خودمو بکشم راحت شم

تو پست قبلی نوشتمیه خونه خریدیم که سه دنگ به نام خانم و سه دنگ دیگه به نام همسرش بود ما کل ثمن معامل ...

الان مرده مدعی شد مگه؟

حاول ان تحب أحزانک، لعلها ترحل کما رحل کل شي أحببته«سعی کن اندوهت را دوست بداری، شاید آنها هم همانطور که هر چه دوست داشتی رفت، بروند (و ترکت کنند).

نه نشده اما اگه بشه قانون حق رو به اون میده از این به بعد باید هر روز دعا کنم که نشه

استرس نداشته باش اونا اصلا یادشون نیست بابا

حاول ان تحب أحزانک، لعلها ترحل کما رحل کل شي أحببته«سعی کن اندوهت را دوست بداری، شاید آنها هم همانطور که هر چه دوست داشتی رفت، بروند (و ترکت کنند).