2789
عنوان

😑😐Niniyar 😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 65 پست
اون یکی کاربریتون یکم پیش تعلیق شد؟

نه فعلا خودم خواستم الان اون تعلیق شه ولی دوستاران صدا و سیما احتمالا تعلیقش کنن کلا چون گزارش میزنن دیگه

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلا باهاشون بحث میکردم ولی بیفایدس ولشون کنید الان یکیش به کوردا توهین کرد جوابشو نوشتم حیف تعطیل ش ...

هرکس توهین کرد از زیر بته عمل اومده توجه نکن

🦋آناهــــیتا🦋

نه فعلا خودم خواستم الان اون تعلیق شه ولی دوستاران صدا و سیما احتمالا تعلیقش کنن کلا چون گزارش میز ...

قبلا باهاشون بحث میکردم ولی بیفایدس ولشون کنید الان یکیش به کوردا توهین کرد جوابشو نوشتم حیف تعطیل شد

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

قبلا باهاشون بحث میکردم ولی بیفایدس ولشون کنید الان یکیش به کوردا توهین کرد جوابشو نوشتم حیف تعطیل ش ...

دقیقا بحث باهاشون بی فایده ترین کار ممکنه نباید اصلا انجام داد .....از غیر ایرانی بودنشون نشات میگیره دیگه این رفتارات .... بژی کورد❤

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

دقیقا بحث باهاشون بی فایده ترین کار ممکنه نباید اصلا انجام داد .....از غیر ایرانی بودنشون نشات میگیر ...

دقیقا. زنده باشی عزیز دلم بژی 🥹🥰♥️

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤