2789
عنوان

خاستگار درس

147 بازدید | 38 پست

بچها من ۲۰ سالم یه خاستکار دارم طرف همه چی داره.شغل ماشین خونه خانواده شخصیت

و بهم گفت حامی منه تو تحصیل همه جوره پشتم چون دوست داره تحصیل کنم خودشم میخونه برای ارشد

ولی اگر کسی تجربه داره بگه سخته یا نه؟؟🥲حیلی نگران درس و آینده شغلی ام میترسم نشه یا دور شم...

لطفا براساس تجربه بگید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خالم😐😐 تو ۱۷ سالگیازدواج کرد دبیری قبول،شد خیلیا هستن حتی با وجود بچه میبینی پزشکی قبول شدنن

خب من نمیخوام با بچه درس بخونم آدمی نیستم که بتونم چندتا کار رو باهم هندل کنم

من حتی مادرم نمیزاره پاشم در اتاق ببندم یا ظرف بشورم مصلا چون به شدت حواس پرتم

ببین به نظرم تجربه هر کس با زندگی تو فرق میکنه ، اگه موقعیتش خوبه بیشتر باهاش آشنا شو ، یه چند بار بیرون قرار بذارید و ...

سنت یکم کمه یعنی جا داری بیشتر تجربه کسب کنی اما چون موقعیت خواستگارت خوبه حیفه شاید صبر کنی بعدا پشیمون بشی

درمورد درس هم به نظرم مشکلی پیش نمیاد

ببین به نظرم تجربه هر کس با زندگی تو فرق میکنه ، اگه موقعیتش خوبه بیشتر باهاش آشنا شو ، یه چند بار ب ...

خب من نمیخوام با بچه درس بخونم آدمی نیستم که بتونم چندتا کار رو باهم هندل کن

من حتی مادرم نمیزاره پاشم در اتاق ببندم یا ظرف بشورم مصلا چون به شدت حواس پرتم

از یه سمت خیلی طرف آدم خوبیه

یعنی شده با کسی آشنا شی بخاطر درس کنارش بزارب؟

۲ تا خواستگار داشتم بخاطر سنم و درس کنار گذاشتم با اینکه موقعیت خوبی داشتن

یه دختر ۲۰ ساله زوده براش دغدغش بشه خونه و زندگی

یعنی شده با کسی آشنا شی بخاطر درس کنارش بزارب؟

البته الان یه موردی هست خوانواده ها میدوننن به اون گفتم تا ارشد نگیرم چیزی رسمی نمیکنیم خیلی محدود شاید هفته ای ۲ ۳ ساعت حرف میزنیم اونم صرفا چون هر چی میخواستم توش پیدا کردم چه شغلی،چه شخصیتی و اخلاقی

خب من نمیخوام با بچه درس بخونم آدمی نیستم که بتونم چندتا کار رو باهم هندل کنمن حتی مادرم نمیزاره پاش ...

خب اگه رابطه تون جدی شد باهاش اینا رو طی کن مثلا بگو من ارشدم رو که گرفتم بعدش اقدام کنیم برا بچه

چون الانم اوج جوونیته زوده برای مادر شدن و بچه داری

۲ تا خواستگار داشتم بخاطر سنم و درس کنار گذاشتم با اینکه موقعیت خوبی داشتن یه دختر ۲۰ ساله زوده براش ...

بعد دوتا خاستگار مثلا باهاشون حرف زده بودی تابحال؟؟و آیا از شما خوششون میومد ؟

آره اگه موقعیت خیلی خوبی هست به خاطر درس اصلاً رد نکن

😂آگ🥲سخت شد

خب من تجدبی ام باید خیلی سخت بخونم عاشق اینم تو بیمارستان کار کنم پزشک بشم و این چیزا..و خب اون طرف حق داره همسرش کنارش باشه من همش بگم درس دارم که اینجوری به زندکی زناشویی لطمه میخوره🥲