2789

خاطره ای از بهلول

جناب حاج شیخ محمد تقی بهلول برای این

جانب رجایی خراسانی نقل کرد که: در اوان

طفولیت به اتفاق مادرم به گناباد میرفتیم

آن زمان ماشین نبود یا خیلی کم بود سوار

بردرشکه بودیم وقت نماز رسید مادرم به

درشکه چی گفت وقت نماز است نگهدار

درشکه چی اعتنایی نکرد و گفت توی این

بیابان کجا وقت نماز است.ولی مادرم

اصرار می کرد تا به آب انباری رسیدیم

مادرم گفت باید نگهداری والا من پیاده

میشوم. درشکه چی گفت : پیاده شو من

اینجا توقف نمی کنم سرانجام مارا پیاده

کرد و رفت!من و مادرم در بیابان تنها

ماندیم مادرم نمازش را بدون دغدغه و

اضطراب خواند و مشغول تعقیبات شد من

که کودک بودم خیلی نگران و ناراحت بودم

و گریه می کردم مادرم مرا تسلی می داد و

می گفت نگران نباشد خدا با ماست کم کم

داشت دیر میشد می ترسیدیم شب شود

و ما در بیابان بمانیم در این هنگام دیدیم

درشگهای از دور می آید وقتی به ما رسید ایستاده معلوم شد فرماندار گناباداست

من و مادرم را سوار درشگه کرد و چون

نامحرم بود فرماندار پهلوی درشگه چی

نشست و ما را با عزت و احترام به گناباد رسانید!

در نتیجه چون مادرم به نماز اهمیت داد

خدا هم یاری کرد و ما را به مقصد رسانید

. (ماخذ: بهلول واعظ معروفی است که در

زمان رضاخان در مسجد گوهرشاد مشهد مردم را علیه بی حجابی شورانید)

@donyayefershteha🦋

#نماز_اول_وقت

#حکایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچکس به من نگفت:
🦋🤍
که شما بعداز نماز ، عاشقانه میشینی و تسبیحات مادرت زهرای اطهر را زمزمه میکنی و ایشان را به عنوان الگوی خویش ، با افتخار انتخاب نموده ای .
🦋🤍
من هم گفتم اما نه مثل شما ، من بی حضور قلب و با سرعت نور ، بدون اینکه بفهمم الله اکبر چه معنایی یا الحمدالله چه اثراتی و سبحان الله چه برکاتی دارند ،
می گفتم تا گفته باشم .
🦋🤍
حالا از شنیدن صدایم هنگام گفتن سبحان الله ، چقدر شرمسار و خجلم .
🦋🤍
به ما نگفتند که شما بدون اینکه بعداز نماز حرکتی کنید آرام و شمرده ۳۴ بار الله اکبر می گوئید که در و دیوار ، هم صدا میشوند با شما در این ذکر شریف و ۳۳ بار الحمدالله که تمام نعمت ها که شما واسطه شان هستی از آن خداست و حمدش هم باید از آن او باشد و ۳۳ بار
سبحان الله که منزه و بی عیب بودن خدا را هیچ کس مثل شما باور ندارد .
🦋🤍
ای کاش در نوجوانی می فهمیدم که چگونه ذکر می گویی و چه ذکری می گویی.
🦋

فرشته شو

هیچکس به من نگفت:
🦋🤍🦋
که شما چقدر به نماز عشق می ورزی و همیشه نماز زیبایت را که عطر حضورش در جهان بی نظیر است ، اول وقت میخوانی.
🦋🤍🦋
اگر میدانستم ؛ از همان نوجوانی ، همان موقعی نماز می خواندم که شما مشغول نمازی ؛ یعنی اول وقت و مطمئن می شدم که نمازم به آسمان سفر کرده ، چرا که در دقایقی که میزبان نمازت بودند خوانده شده است و ملائکه به احترام نماز شما در آن لحظه ، بقیه نماز ها را هم که مهمان آسمان شده اند می پذیرد .
🦋🤍🦋
شنیده ام در فرانسه ، جوان ایرانی را به خاطر قولی که به شما داد تا نمازش را اول وقت بخواند کمک کردی و او را به امتحانش رساندی و او دیگر نمازش را حتی دقیقه ای به تاخیر نینداخت ؛ حتی در بیابان از اتوبوس قدم روی خاک گذاشت و پیشانی بر مهر تا قولش عملی شود و مطیع مولایش باشد .
🦋🤍🦋
حالا دیگر می دانم که نماز اول وقتم ، لبهای شما را به لبخند ، زیباتر می سازد و دمار از روزگار شیطان در می آورد . ای کاش ، وقتی پدرم مرا برای نماز صبح صدا میزد زود رختخواب گرم و نرم را ترک میکردم تا با یاد شما ، به رکوع و سجده روم و در آن لحظات بهشتی قبل از طلوع آفتاب دعا گوی شما باشم .
🦋

فرشته شو
نویسنده حسن محمودی

هر روز کنار دار قالي رو به قبله ميايستادم و مادرم همان طور که قالي ميبافت، تمام آيات و ذکرهاي نماز را يکي پس از ديگري ميخواند و من هم تکرار ميکردم. کمکم نماز را ياد گرفتم؛ اما در خواندن حمد و سوره مشکل داشتم. شايد هم شجاعتش را نداشتم.

يک روز مادرم گفت: «دخترم، امروز خودت تنهايي نماز بخوان.من هم مواظب هستم. هر وقت نوبت به خواندن حمد و سوره رسيد با صداي بلند ميگويم و تو بعد از من بخوان.» با خوشحالي جانمازم را پهن کردم و به نماز ايستادم. در رکعت اول با همراهي مادرم حمد و سوره را خواندم؛ اما در رکعت دوم بعد از حمد هر چه منتظر ماندم مادرم چيزي نگفت. هر چه سرفه ميکردم و آيه آخر سوره حمد را با صداي بلند ميخواندم کسي جوابم را نميداد. آخر با گريه داد زدم: «پس چرا نميگين؟» مادرم که تمام حواسش به قالي بود، يکدفعه به خودش آمد و با دستپاچگي شروع به خواندن سوره کرد و من هم نمازم را ادامه دادم. نمازم که تمام شد مادرم با مهرباني گفت:«قبول باشه.»

و خدا ميداند که در آن لحظات چهقدر احساس غرور ميکردم

@donyayefershteha🦋

#نماز_اول_وقت

داستان نماز

شهید هادی و نماز اول وقت :

محور همه فعالیت هایش نماز بود . ابراهیم در سخت ترین شرایط نمازش را اول وقت می خواند . بیشتر هم به جماعت و در مسجد . دیگران را هم به نماز جماعت دعوت می کرد .

🌱🦋

مصداق این حدیث بود که امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند : هر که به مسجد رفت و آمد کند از موارد زیر بهره می گیرد : « برادری که در راه خدا با او رفاقت کند ، علمی تازه ، رحمتی که در انتظارش بوده ، پندی که از هلاکت نجاتش دهد ، سخنی که موجب هدایتش شود و ترک گناه . » 🌱🦋

ابراهیم حتی قبل از انقلاب ، نمازهای صبح را در مسجد و به جماعت می خواند .

رفتار او ما را به یاد جمله معروف شهید رجائی می انداخت ؛ « به نماز نگوئید کار دارم ، به کار بگوئید وقت نماز است . »

بهترین مثال آن ، نماز جماعت در گود زورخانه بود . وقتی کار ورزش به اذان می رسید ، ورزش را قطع می کرد ، و نماز جماعت را برپا می نمود. 🤲

بارها در مسیر سفر ، یا در جبهه وقتی موقع اذان می شد ، ابراهیم اذان می گفت و با توقف خودرو ، همه را تشویق به نماز جماعت می کرد . 👏

صدای رسای ابراهیم و اذان زیبای او همه را مجذوب خود می کرد .

او مصداق این کلام نورانی پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله بود که می فرمایند : « خداوند وعده فرموده ؛ مؤذن و فردی که وضو می گیرد و در نماز جماعت شرکت می کند ، بدون حساب به بهشت ببرد. ( مستدرک الوسائل ج 6 ص 448) 🌱

ابراهیم در همان دوران با بیشتر بجه های مساجد محل رفیق شده بود . 🤍💕

او از دوران جوانی یک عبا برای خودش تهیه کرده بود و بیشتر اوقات با عبا نماز می خواند . 🤲

@donyayefershteha🦋

#نماز_اول_وقت

نماز صبح

فرشته شو

نیایش سحری🤲🤲🤲🤲

شهید امامدوست، هم توان جسمانی بالایی داشت و هم، از هوش و استعداد خوبی برخوردار بود. روحیه ای بشّاش داشت و معنویت در وجودش موج می زد.

🌷🌷🌷

شب ها به جای خوابیدن در استراحتگاه تیپ، به انبار می رفت و در آن جا تنها می خوابید. برای آن که سحر، زود بیدار شود، شب زود می خوابید. هیچ کس زودتر از او بیدار نمی شد. نیم ساعت پیش از اذان بلندگو را روشن می کرد تا رزمندگانی که اهل خواندن نماز شب بودند، بیدار شوند.🤍

🌷شهید حسن امامدوست🌷

@donyayefershteha🦋

#نماز_اول_وقت

نماز و ناله شهید سید جمال حیدری🌷💔

منطقهی عملیات طوری بود که ما در دشت قرار گرفته بودیم و مواضع دشمن نیز بالای کوه بود به گونهای که با طلوع خورشید دشمن میتوانست به راحتی ما را هدف قرار دهد. سید جمال آرپیجیزن بود و جلوتر از ما حرکت میکرد. ناگهان او یکی از تانکها را هدف قرار داد و منفجر کرد. همین باعث شد روحیه بچههای رزمنده چندین برابر شود. این شد که همگی به مقّر فرماندهی دشمن حمله و آنجا را فتح کردیم. سید جمال در حالی که مشغول پاکسازی سنگرها بود مجروح شد و جراحت او خونریزی شدیدی داشت. همچنین پای من هم روی یک مین والمر رفت و مجروح شدم و چون نمیتوانستیم با این حال به عقب برگردیم ناچار تا تاریک شدن هوا صبر کردیم. من بیرون یکی از سنگرها خوابیده بودم و از شدت درد مینالیدم. در این هنگام سید جمال مرا شناخت و به من گفت که آیا ظهر شده است؟ جواب دادم : بله. در حالی که از درد ناله میکرد با همان حال خوابیده شروع کرد به خواندن نماز ظهر. او از شدت درد نماز را بلند میخواند و با آه و ناله نماز را به پایان برد. در حال خواندن نماز عصرش بود که دعوت حق را لبیک گفت و به #شهادت رسید.🌷

@donyayefershteha🦋

#نماز_اول_وقت

با وضو خوابیدن، به نیت عبادت خوابیدن، استغفار هنگام خواب ، قرائت آیه آخر سوره کهف ، زود خوابیدن، جلوگیری از پرخوری ، استفاده از ساعت، سفارش کردن به دیگران برای بیدار کردن و تلقین کردن از جمله عوامل موثر در بیدار شدن برای نماز صبح است.

🦋

نماز صبح

گروه نماز اول وقت مون 👇👇😍

📌 سلام امام زمانم🤲

✨ صبح برای آنانکه قلبهایشان سرشار از یقین است، یک نشانه است.🦋

نشانهای رو به امید و آغاز رسیدن به فردایی که هیچ صدایی از زوزههای سیاهدلان به گوش نخواهد رسید.🤲

آری! آن روز از راه میآید که دیگر هیچ ظلمی گریبان کودکهای بیگناه را نگیرد.

ما فرزندان آن مردی هستیم که وقتی پا به میدان بگذارد، باطل نابود است.🦋

سلام فرمانده جهان! 🤲

ما آمادهایم برای آمدنت.🤲

@donyayefershteha🦋

#امام_زمان

#نماز_اول_وقت

نماز صبح ✅