2777
2789
عنوان

خواستگار کُرد

146 بازدید | 25 پست

عقاید اهل تسنن (سنی ها) رو بیان کنید بگید چطور آدم هایی هستن و عقایدشون چطوره و اگر کسی بخواد باهاشون وصلت کنه مثلا یک شیعه با یک سنی بنظرتون خوبه یا نه؟؟

و این آقا کُرد هستن خودم لر هستم بنظرتون ممکنه به مشکل بر بخوریم واقعا گیجم نميفهمم چیکار کنم متاسفانه نه زبونمون یکیه یعنی خوب اونا کردی صحبت میکنن تو جمع هاشون و دین هم یکی نیست البته زیاد آدمی نیست که زیاد دین براش مهم باشه یعنی هست ولی کم و واقعا شرایط زندگی و... اش خوبه فقط من نگران این مواردم و دوستام هم دو تاش هعی میگن بدرد نمیخوره ردش کن با غريب زیاد ندارن ممکنه ازیتت کنن ولی واقعا در پنج موردی که با خانواده اش برخورد داشتم به نظر آدم های محترمی میامدن و رفتار مادر و خواهر هاش باهام خوب بود یعنی ممکنه بعد ازدواج رفتارشون تغییر کنه؟

🌴🌴🌴🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما عربا شیعه ایم لرا هم شیعه هستن؟

بله اکثریت شیعه هستیم البته بستگی داره کجا زندگی کنیم خودم تا حالا دوست اهل تسنن زیاد داشتم ولی تاحالا درباره آداب و... اش نپرسیدم

🌴🌴🌴🇮🇷

واسه ازدواج به حرف دوست گوش نده خواهشاً 😑و اینکه من خودم هم کرد ایلامیم هم لر ، فکر میکنم لرا با کردا میتونن کنار بیان اما همچی دست خودته و فقط به حرفای من اعتنا نکن..

خوب بسنج اگه دلت بود ازدواج کن

ببین عزیزم یه مدت باهاش اشنا شو ببین بهم میخوره اخلاقتون حتما مشاوره قبل از ازدواجم برو با حرف بقیه ...

منم به همین فکر میکنم ولی خوب رسم نیست دختر پسر زیاد با هم باشن نامزدی و عقد رو پشت سر هم میگیرن فوقش 1 ماه نامزدی چون شهر کوچیکه مردم حرف در نیارن خودم حرف مردم به هیچ جام نیست ولی خانواده پدریم زیادی حساسن همین طوری اش هم میخوایم بریم بیرون سی تا اگر و.... میارن پدرم هم که داماد نمونه سال هست تو حرف پدربزرگم حرف نمیزنه😒😒هم دلم میگه پسر خوبیه هم میگم ممکنه به اختلاف بخوریم فوبیای طلاق دارم از بس دور و برم زیاد طلاق میگیرن

🌴🌴🌴🇮🇷

کردها، آدمای خوبی ان... مرداشون واقعا مسئولیت پذیرن. هم همسران خوبی ان، هم پدرهای خوبی برای بچه هاشون

همسرم کرده، خودم اصالتا ترکم

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

واسه ازدواج به حرف دوست گوش نده خواهشاً 😑و اینکه من خودم هم کرد ایلامیم هم لر ، فکر میکنم لرا با کر ...

بخدا میفهمم اگه رد کنم پدرم میگرده تو فامیل خواستگار برم میاره من هم از خواستگار فامیل پدری و....متنفرم یک مشت آدم تعصبی و کور همین طوری هم میگن وقتی این همه پسر خوب تو فامیل هست چرا آدم غريب دو تا از دختر عمه هام هم همین طوری بدبخت کردن شدن زن پسر عمو هام یکی اش که تا یک چیزی اش میشه پسر عموم میندازش رو دل زن عموم یکی دیگه اش هم شوهرش رفیق بازه بخدا افسردگی گرفتم مادرم هم نشسته هعی میگه لگد به بخت خودت میزنی و....اینقدر سرم غرر زد که رفتم سه روز خونه یکی از دوستام موندم خیلی خجالت کشیدم بعدش هم گفتن بیا بعد رو میکنن به من میگن مگه نه هر چی رختیم قد دستش ليوه گری ایکنه

🌴🌴🌴🇮🇷

من کوردم عزیزم

به خانوادش خییییلی توجه کن. ربطی به کورد بودنش نداره ها.برای همه ازدواجا باید به خانواده توجه کرد.اخلافشون رفتارشون باهم.برادرا عموها باباش با زناشون

به سطح تحصیلاتشون دقت کن. همشون. ببین کوردایی که خانوادگی تحصیل کرده هستن آرومترن با خانماشون بهترن

اصلا به اینکه کوردا غیرتی هستن و دل دخترای نوجوون غنج میره برای غیرت توجه نکن.غیرت تاحدی در همه کوردا هست بیشتر ازاون بشه خیلی بد میشه. ببین شکاک و عصبی نباشه

دردم از یار است و درمان نیز هم