2777
2789
عنوان

بچه‌هااااا🙃

41 بازدید | 6 پست

پسر دختر خاله مامانم اومده بود خونمون که مامانبزرگش بیاره میخواست خونمون بمونه

از اضطراب اجتماعی دستو پام میلرزید صدامم میلرزید و کاملا تو شوک بودم بعدم گفتم کلاس زبان دارم رفتم نشستم تو اشپزخونه.

باید برم تراپیست؟

میدونم هم اقتضای سنمه هم اضطراب اجتماعی هم کمبود اعتماد به نفس

چرا فکرمیکنم چون کنکور قبول نشدم خیلی ادم بدیم؟دست خودم نیست اعتماد به نفسم از دست رفت به خاطر این.

کنکور قبول شدم اونی که میخواستم قبول نشدم(پزشکی نبود ی رشته دیگه بود)

دوستان خیلی ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه رو تگ کنید از دوستاتون خانمای باتجربه سایت.🌷

هروقت فکرش میکنم میگم چقدر مسخره ای و عذاب میکشم بچه ها از خودم🙃🙃🙃

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد

قبلا هم اضطراب اجتماعی داشتی؟؟

یا جدیدا فقط بخاطر اینکه دانشگاه نرفتی؟

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حقیقتا تا قبل تو جامعه بودن منم اینحوری بودم حتی برای ارائه کنفرانس تو مدرسه نفس کم میوردم و گاهی نمیتونستم درست بگم و صدام میلرزید ولی بعد ک رفتم دانشگاه درست شد تو جامعه و با آدمای مختلف سر و کار داشتن باعث میشه اوکی شه این از تو خونه بودن نگران نباش و اینکه اگر اذیتت میکنه یکم تو خونه با خودت و راهکار و دوره های رایگان ک هست تمرین کن

سلام عزیزم خوبی؟ بخاطر کنکور شاید استرس هات روت مونده و حال روحتون خراب کرده . به نظرم یکم برو بیرون کارای مورد علاقت بکن یا با دوستت وقت بگذرون حالت بهتر بشه . تو اگر کنکور هم اونچه میخواستی نشده شاید قسمت زندگیو جور دیگه ای بوده ولی بازم دلیل نمیشه تو آدم بدی باشی تو جدا از هرچیزی توی این دنیا. آدم با ارزشی هستی. و خداوند بهت ارزش داده فارق از جایگاه و رشته و شغل . تو بازم خوب و عالی هستی آنقدر به خودت سخت نگیر

کم تر بود خیلی کمتر

اهان

منم مثل توم همه وقتی میان خونمون درمورد کنکور و دانشگاه مبپرسن خیلی خجالت زده میشم

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)