2789
عنوان

امشب دیدمش

52 بازدید | 10 پست

اولین باری که دیدمش 👇

پسر فامیل دورمون و دیدم برای اولین بار اونم تا حالا من و ندیده بود

من کنار مادر بزرگم نشسته بودم اون داشت با مادر بزرگم صحبت میکرد نگاه من میکرد منم چشمش میخورد بهش دیگه نگاش نمی کردم رومکردم اون ور وقتی برگشتم همینجوری داشت نگاهم میکرد مادر بزرگم باهاش حرف می زد نگاه من می کرد حواسش نبود انگار

دیگه مادر بزرگم صداش کرد تا نگاهش کرد بار آخرم موقع خداحافظی یه نگاه کرد رفت

منم نه سلام کردم نه خداحافظی یه کارایی می کنم خودممم میمونم توش

نه یه آرایشی و نه لباس درستی چادر پوشیده بودم موهام از زیر روسری اومده بود بیرون خودش خوشتیپپپ یه عطری زده بود یه بویی میداد منم سادهه

امشب مرتب بودم

رفتم به مادرش و اینا سلام کردم نشسته بود بلند شد سلام کرد من گرم سلام کردم اونم گرم سلام کرد

ولی زود رفت از اونجا همین ک اومدم

بنظرتون دلیل رفتاراش چیه

احتمالا ازت خوشش اومده ولی نمیدونم برای ازدواج یا دوستی این بعدا مشخص میشه

آرزو میكنم در ناباورانه ترين حالت زندگيتون، اون اتفاق قشنگى كه فكرشم نمیکنيد بيفته💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چیز جالب از بعضی آقایون بگم خیلی قیافه درهم برهم و دوست دارن ،من وقتی از خواب بیدار میشم صورتم پف خالی موهام هپلی شوهرم خیلی بیشتر دوست داره ،یا وقتی مقنعه میزنم لپام میزنه بیرون میگه خیلی بانمک میشی ،حالا تیپ بزنم آرایش کنم اصلا هیچ نگاهم نمیکنه 😕

مذهبی

ربطی به مذهبی بودن نداره

از من میشنوی ذهنت درگیر هرکس کنی ازت دورتر میشه خودتدسرگرم کن بهش فکر نکنی اگه چیزی باشه معلوم میشه

با فکر و رویا یدفعه میبینی خودت ازش خوشت اومده

آرزو میكنم در ناباورانه ترين حالت زندگيتون، اون اتفاق قشنگى كه فكرشم نمیکنيد بيفته💚🌱