2777
2789

م سیر رنده کردم زدم. تره شاهی له کردم زدم. فقط بعد از اینکه رفتن دیگه هی باید ضد آفتاب بزنی تا دوباره نیاد. ببین من سنم که بالا رفت دیگه کم شدن ولی الان یه مدت که توی آفتاب بودم به مدت زیاد دوباره در اومدن 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

م سیر رنده کردم زدم. تره شاهی له کردم زدم. فقط بعد از اینکه رفتن دیگه هی باید ضد آفتاب بزنی تا دوبار ...

برا شما زیاد بود؟؟کامل از بین رفتن؟؟؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
سرکه سیب خوبه یه قاشق سرکه رو بایه قاشق آب مخلوط کن شب بزن به پوستت تاصبح بعدبشور درطول روز هم ضدآفت ...

امتحان کردین؟؟؟

برا شما زیاد بود؟؟کامل از بین رفتن؟؟؟

برای من خیلی زیاد بود. مال من ارثی بودن. بچه های عموم هم مو قرمز و کک و مکی هستن. من هم موهای بور و پوست خیلی سفید داشتم بعد مخصوصا روی بینیم و کل صورتم. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
لیزر بدترش میکنه.عصاره شیرین بیان و با اب یا گلاب قاطی کن بزن میگن خوبه عصارش سفته شب بنداز تو‌پیاله ...

شما با لک چکار می کنید؟؟؟

برای من خیلی زیاد بود. مال من ارثی بودن. بچه های عموم هم مو قرمز و کک و مکی هستن. من هم موهای بور و ...

از بین رفتن؟

از بین رفتن؟

بله رفتن با بالا رفتن سن و تیره تر شدن پوست میرن. البته من دوستم سبزه بود هم کک و مک داشت. اون البته موهای بور داشت 

بله رفتن با بالا رفتن سن و تیره تر شدن پوست میرن. البته من دوستم سبزه بود هم کک و مک داشت. اون البته ...

اخه من 24سالمخ 

اخه من 24سالمخ 

خب من قبل این رفته بود کک و مکهام. خب همون سیر و تره شاهی رو امتحان کن. البته جدا جدا 

خب من قبل این رفته بود کک و مکهام. خب همون سیر و تره شاهی رو امتحان کن. البته جدا جدا 

شما تو چن سالگی داشتین؟؟کی از بین رفتن

2790
2778
2791
2779
2792