2789
عنوان

جوجه گنجشک

41 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من یه جوجه گنجشک پیدا کردم

خیلی کوچیکه و هنوز چشماشو باز نکرده

پر هم نداره

ظهر بهش غذا دادم

عصر هم همینطور

و سر شب هم بهش دادم دوباره اما الان بازم گرسنه اش هست و دهنشو باز میکنه

نمیدونم بهش غذا بدم یا نه کافیه دیگه

تاحالا جوجه گنجشک بزرگ نکردم نمیدونم چه کنم🥺میترسم زیاد بهش غذا بدم بمیره

اصلا چی باید بهشون بدیم؟

سرلاک باید بخری براش از پرنده فروشی

زیاد زنده نمیمونه با غذای دیگه

باید ببریش دامپزشکی اگه دسترسی داری

حامی حیوانات..!! تو تاپیک های مربوط به حیوونا تگم کنید میام میخونم /مامان گربه /عشق هاپو عاشق فیلمای فانتزی و ادبیات کهن باشعور بودن آسیبی به کسی نمیرسونه باشعور باشیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگر تهرانی میتونم ازت بگیرمش

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه تهران نیستم😅بعد خودتون بزرگش کنید؟اگر بلدین بگید چیکار کنم

آره

سرلاک پرنده باید بگیری

جاش گرم باشه . اما خیلی زیاد نه

مواظب باش جوری غذا ندی بره تو ریه اش

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آره سرلاک پرنده باید بگیری جاش گرم باشه . اما خیلی زیاد نه مواظب باش جوری غذا ندی بره تو ریه اش

ممنونم

همونطوری که به جوجه عروس هلندی غذا میدن یا فرق داره برای گنجشک؟ من قبلا جوجه بزرگ کردم اما عروس هلندی بود ...

ممنونمهمونطوری که به جوجه عروس هلندی غذا میدن یا فرق داره برای گنجشک؟ من قبلا جوجه بزرگ کردم اما عرو ...

تقریبا همون مدل

فقط مقدار غذا کمتر باشه