2789
عنوان

خیلی نا امیدم

37 بازدید | 5 پست

29 این ماه امتحان نمونه دولتی دارم نهم به دهم

میگم نکنه قبول نشم چون اکثرا کلاس میرن و کلی میخونن من در طول سال خوندم و عید هم مرور کردم و چند دور تا الان کتابارو خوندم

فقط من مشکلم ریاضی و علومه که علوم قسمت فیزیکش خیلی برام سخته

چیکار کنم؟تست هم از این درسا کار نکردم چون سوالا غیر استاندارد میاد گفتم همون وقتو بزارم رو درس های حفظی و حداقل اونارو 100 بزنم

تازه بابامم امروز گفت تو حتما قبولی تا الان خوندی و حداقل 2,3 تا ریاضی هم بزنی قبول میشی

از اون موقع عذاب وجدان گرفتم که نکنه نشه ناامیدش کنم

عزیزم توکل کن به خدا حتما قبول میشی منم زمانی که آزمون داشتم نگران بودم ولی خداروشکر قبول شدم سمپاد ...

مرسی ولی ظرفیت فقط 30 نفره و منم انسانی میخام

نهمیای مدرسه ما همه ثبت نام کردن حتی اونایی که درسشون خوب نبود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی ولی ظرفیت فقط 30 نفره و منم انسانی میخامنهمیای مدرسه ما همه ثبت نام کردن حتی اونایی که درسشون خ ...

ظریف برای ما ریاضی ها کلا 18 نفر بود . ماهم ثبت نام زیاد داشتیم درسمون خوب بود ولی من و دوست صمیمیم باهم قبول شدیم . نگران نباش سر آزمون اصلا استرس نداشته باش و آب بخور . سوالی بلد نبودی هول نکن سوالات و ول میکردم ریاضیات سخت بود ولی زدم علوم هم کم زدم ولی بقیه درسا حفظ و خوب زدم . شاید باورت نشه ولی نیم ساعت قبل آزمون کل اجتماعی هشتم و که تاحالا نخونده بودم و خوندم و دقیقا هم سوال اومد ازش و جواب دادم . البته زمان ما سه سال پیش از هشتم هم بود . ولب الان کنکوریم

ظریف برای ما ریاضی ها کلا 18 نفر بود . ماهم ثبت نام زیاد داشتیم درسمون خوب بود ولی من و دوست صمیمیم ...

من خیلی فارسی رو میخونم و همیشه هم 20 میگیرم اما تستا سطحشون خیلی بالاست و همش فکر میکنم بلد نیستم و نمیدونم کدوم درسو بخونم

آزمون پارسال که بنظرم فقط مطالعات و علوم و ریاضی یه کم سخت بود

من خیلی فارسی رو میخونم و همیشه هم 20 میگیرم اما تستا سطحشون خیلی بالاست و همش فکر میکنم بلد نیستم و ...

بلدی نگران نباش من عمومی ها و از اول نهم شروع کردم خوندن. و تست کم و بیش ولی بعد امتحانات خرداد بود که خیلی جدی نشستم خوندم تو جلویی به خودت اعتماد کن . اگرم قبول نشدی فدای سرت اصلا این مدارس همچین خاص نیستن من خودم سه سال درس خوندم و سال آخر و بزور رفتم. تو چه قبول بشی یا نشی بارم آدم با ارزش و تلاشگری هستی . منم یک زمانی مثل تو فکر میکردم لما الان کنکوریم و میبینم همش باید یک مرحله سخت و رد کنی و تمومی نداره . قوی باش دختر به خدا و امام زمانت توکل کن که همیشه بهت کمک میکنه .