2777
2789
عنوان

خونوادعم میگن

65 بازدید | 20 پست

خونوادهم میگن ب همسرم ک هرچی زودتر عروسی بگیرین برین دیگ الانم میگن دیگ حق بیرون رفتن دوتایی و رفتن تو اتاق و اینارو ندارین عروسی بگیرین...

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

از نوه دار شدن میترسن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا مشکلشون با منه یعنی دردیم هست از این بیشتر ک خونواده خودت نخانت

چه فکرا عجیبی میکنی حاجی اینقدر ادم خود کم بینی باید داشته باشه اینجوری فکر کنه

فردا هم پارتنرت برات وقت نذاشت میای میگی داره بی محلی کنه خودم برم درخواست طلاق بدم اینجوری خودتو نابود میکنی

فحش جدید=زنیکه پیاز

چه فکرا عجیبی میکنی حاجی اینقدر ادم خود کم بینی باید داشته باشه اینجوری فکر کنه فردا هم پارتنرت برات ...

ن خب واقعا خودشون گفتن بهم اینو 🙂

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

چیزی که ادما میگن همیشه درست نیست مثه اینکه یه نفر بهت بگه دوست دارم صرفا حرفش درست نیست باید نشونت بده و حرفا گاهی از حرص میان از یه دلهره که نمیشه گفتش از شخصیت طرف میاد حرفا همیشه حقیقت رو به ما نمیگن

فحش جدید=زنیکه پیاز

چیزی که ادما میگن همیشه درست نیست مثه اینکه یه نفر بهت بگه دوست دارم صرفا حرفش درست نیست باید نشونت ...

ب هرحال خسته ام از این وضعیت بعضی وقتا میگم کاش اصلا نبودم یا کاش جایی داشتم که میرفتم و فقط خودمو خودم بودمم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

یسری از خونواده هامون میگن راه دور دانشگاه نرو دخترو چه به راه دور رفتن بعد گارد میگیرن پدره حتما ااا مغزش جنسیت زدست کسی نمیگه حتما دلش نمیاد بچشو بفرسته راه دور خیلی سخته دو ریشو تحمل کنه

یا گاهی اوقات گیر میدن تو باید دکتر شی بچه هه برداشت میکنه حتما این نشم دوسم ندارن در واقع اونا اینده اون رشته رو میگن واست خوبه از رو دوست داشتنت ولی بچه گارد بدی میگیره پس لزوما حرفا حقیقتو نمیگن یکم تیز باشه تو این مورد

فحش جدید=زنیکه پیاز

ب هرحال خسته ام از این وضعیت بعضی وقتا میگم کاش اصلا نبودم یا کاش جایی داشتم که میرفتم و فقط خودمو ...

پارتنرت چه میکنه؟؟ دوسش داری حسابی 😁😁بابا چند ماه دیگه ازدواج کردی لینقدر خوش میگذره بهت این روزا یادت میره

فحش جدید=زنیکه پیاز

یسری از خونواده هامون میگن راه دور دانشگاه نرو دخترو چه به راه دور رفتن بعد گارد میگیرن پدره حتما ا ...

هعی خواهر دلم خونه

اونا خو میدونن شرایطش ندارم چرا تا چیزی میشه پای هسمرمو وسط میکشن

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

هعی خواهر دلم خونه اونا خو میدونن شرایطش ندارم چرا تا چیزی میشه پای هسمرمو وسط میکشن

میخوام یکم به شوهرت فشار بیارن نگن کسی پشتت نیست میبینن خودت چیزی نمیگی بهش حرصشون در میاد شاید میخوان احترامت حفظ شه

فحش جدید=زنیکه پیاز

پارتنرت چه میکنه؟؟ دوسش داری حسابی 😁😁بابا چند ماه دیگه ازدواج کردی لینقدر خوش میگذره بهت این روزا ...

شغلش منظورته یا ...؟ اوم خیلی دوسش دارم 🙂امیدوارم برسه اون روز

اللهم عجل لولیک الفرج🌱