2777
2789
عنوان

بیاییدد لطفاا❤️

12 بازدید | 2 پست

من کنکور دارم ولی مامانم همش میگه کنکورتو بده راحت شیم مارو با کنکورت روانی کردی .تو ماه چند بار میره مسافرت موهاشو رنگ کرد مژه کاشت من خیلی خوشحال میشم به خودش میرسه چون تو زندگی سختی زیاد کشیده خودم میگم برو باشگاه..امروز رفت کافه با دوستش ساعت پنج تا ده شب خودم با ذوق ارایشش کردم چون دیر برگشت گفتم کجا بودی گشنمه و اینا کلی داد بیداد کرد ک ی کافه ام نمیتونم برم ... تک فرزندم انچنان دوستی ندارم تو شهر غریبیم خانواده ای نداریم خیلی تنهام صبام مادرم سر کاره ب خدا من از خدامه بره بیرون ولی دوس دارم کنارمم باشه ، ی بار گف کنکورت خستمون کرد گفتم موهاتو رنگ میکنی مژه میزاری بیرون میری خوبه دیگ الان میگه تو ب من میگی چرا من کنکور دارم تو فکر خودتی اما من منظورم این بود خوبه بیخیال خودش نشده ..نمیدونم چرا خانواده ها همیشه خودشونو قربانی میبینن اما اونی ک دو ساله با کسی بیرون نرفته منم اونی ک چاق شد موهاش ریخت افسرده شد فقط چون بروز نمیدم انگار حالم خوبه . گفتم دو ماه دیگ میرم دانشگاه راحراحت میشی.. خیلی خیلی حس اضافه بودن دارم :)

امان از این خانواده ها مامان منم دقیقا همین طوری بود کانلا درکت میکنم اصلا نزار با حرفاش اذیتت کنه چون بلافاصله بعد اینکه کنکورتو دادی همه مشکلاتشون حل میشه

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.