2789
عنوان

کنسل کردم

49 بازدید | 11 پست

نوبت میکرو ابر داشتم بیعانه هم داده بودم کنسل کردم ۳۸سالمه اینهمه سال مقاومت کردم دست به ابروهام نزنم چندروزپیش دیگه گفتم فایده نداره برم میکرو بازپشبمون شدم بیعانم پرید نمیدونم کارم درسته یانه ازاینکه قیافم مصنوعی بشه میترسم ازاین میترسم که پاک نمیشه حداقل همون حالت خطیش نمیمونه پخش میشه حس میکنم چهره ام معصومیتشو ازذست میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ولی هرگز چیزی رو کنسل نمیکنم مگ چقدر زنده هستم چیزی ک دلم میگه انجام میدم

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

من ولی هرگز چیزی رو کنسل نمیکنم مگ چقدر زنده هستم چیزی ک دلم میگه انجام میدم

دلم نمیگه ازرو اجبارتصمیم گرفتم دلم طبیعی رو دوس دارم چهره مصنوعی نفرت دارم هرکی رو میبینم ابروهاشو میکرو کرده چهرهاش برام مصنوعیه خصوصا که منم ابروهای خودمم زیادی کم پشته مسلما غیرطبیعتر میشم

میکرو طبیعیه که قیافه رو مصنوعی نمیکنهاون تاتو و هاشوره که مصنوعیه

اخه اونم تا چندوقت خوبه بعد یمدت میشه مث همون هاشور وتاتو رنگش پخش میشه دیگه خطی نیست

دلم نمیگه ازرو اجبارتصمیم گرفتم دلم طبیعی رو دوس دارم چهره مصنوعی نفرت دارم هرکی رو میبینم ابروهاشو ...

خب طبیعی دوس داری چرا نوبت میگیری پس 😅من کاشت کردم

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

راضی هستی هزینش چقدشدراسته میگن چهره خشن میشه خوب نمیشن بایدبری ارایشگاه کوتاه کنی؟

نچرال دیگ کاشت قدیمی موکتی جایی انجام نمیدن علم پیشرفت کرده .7 ماه.ارایشگاه نمیرم هر هفته خودم قیچی میکنم مرتب میشه

فعلن یکسال نشده