2789
عنوان

گربه بچش

22 بازدید | 4 پست

سلام

بچه ها خواهرم از کوچه یه بچه گربه آورده

مامانشم اونجا بوده

بعد الان بچه های کوچه اومدن میگن مامانش اونجا دنبالش میگرده

بنظرتون مامانش ناراحت شده

بچه گربه راحت را میره عین گربه بالغه یعنی حداقل ۶ماه میشه غرامت خودش میخوره

مامانا معمولا تا 2/3 ماهگی به بچشون وابسته ن و بهتره جدا نشن

بعدش رهاش میکنن

مطمئنین 6 ماهشه؟

اگه واقعا بهش میرسین و دارین بهش کمک میکنین اشکالی نداره واقعا

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست. راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانا معمولا تا 2/3 ماهگی به بچشون وابسته ن و بهتره جدا نشنبعدش رهاش میکننمطمئنین 6 ماهشه؟ اگه واقع ...

نمیدونم واقعا

ولی خب اندازش متوسطه

تو دوتا کف دستام جا میشه یکمم میزنم بیرون😂آخه جوری گفتن مامانش دنبالشه

میترسم خدای نکرده آهش بگیره

نمیدونم واقعاولی خب اندازش متوسطه تو دوتا کف دستام جا میشه یکمم میزنم بیرون😂آخه جوری گفتن مامانش دن ...

نه نگران نباش

دامپزشکی نبردیش؟ اخه باید مشخص شه چون غذای بچه با گربه بالغ فرق داره اگه تونستی عکسشو بذار برای داداشم بفرستم اون خودش گربه داره میتونه متوجه شه

غذا چی براش خریدی؟

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست. راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین.