2789
عنوان

فحاشي😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 63 پست
شاهد نداری؟ فحش دادنمونم تو این مملکت ازاد نیس  ببین بگرد دنبال یه چیزی ازش  پیامای گوش ...

هم معتاده هم بيكاره هم خلاف كاره هم رفيق بازه هم سوء سابقه داره هم بيعاره هم هرروز تا لنگ ظهر ميخوابيد هم خونه تهيه نكرده

بعد ميگه تو بداخلاق بودي تو فحاش بودي كه زندگيمون نشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هم معتاده هم بيكاره هم خلاف كاره هم رفيق بازه هم سوء سابقه داره هم بيعاره هم هرروز تا لنگ ظهر ميخواب ...

خوووو دیگه از یکی از این جرماش مدرک گیر بیار 

بگو اگه ازم شکایت کنی شکایت میکنم 

فقط پیامکی و تلفنی نباشه 

گوشیشم مثل فیلما رو ظبط نباشه

اينم راه خوبيه ممنون

پس سریع دست بکار شو اما تابلو نکن اگه میشه از یکنفر دیگه هم کمک بگیر مثلا دوستی فامیلی که بهش پیام بده چیکار کردی با دوستم که  تا حالا حرف بد نزده اینطوری جوابتو داده و مگه تو بهش چی گفتی؟!

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
خوووو دیگه از یکی از این جرماش مدرک گیر بیار  بگو اگه ازم شکایت کنی شکایت میکنم  فقط پیا ...

من ميخواستم بااين جرم هاش ازش جدا يشم ولي اين هركار ميكنه منو اذيت كنه و مهريم رو ببخشم

پس سریع دست بکار شو اما تابلو نکن اگه میشه از یکنفر دیگه هم کمک بگیر مثلا دوستی فامیلی که بهش پیام ب ...

اتفاقا دوستم بهش اينارو گفته بود

گفته بود ما اصلا تاالان كوچكترين حرفي ازش نشنيديم

همه جا نشسته گفته بددهنه

خون منو تو شيشه ميكرد خانوادش حتي عروسيم رو بهم جهنم كردن بعد من شدم بداخلاق

اتفاقا دوستم بهش اينارو گفته بود گفته بود ما اصلا تاالان كوچكترين حرفي ازش نشنيديم همه جا نشسته گف ...

پس بگو بهت کمک کنه و بهش پیام بده تو که اینو به دوستم گفتی تو که فلان حرفو زدی.. خیلی تاثیر داره

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

در ضمن اگه پیام تو گوشیش باشه و نشون قاضی بده اصلا ارزش قانونی نداره ک .قاضی میگه بره پرینیت بگیره ک اونم محتوای پیام و نشون نمیده درکل هرچی شد اینو بگو .بگو شوهرم بوده با گوشی من ب خودش اس داده نقشه اش بوده چیزی گردن نگیری کاریت نمیکنن