2789
عنوان

فحاشي😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 63 پست

حالا جداي از اينا 

من باشم ميگم موبايلم دست خودش بود😝😝

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جداي از اينا  من باشم ميگم موبايلم دست خودش بود😝😝

خخخ

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
همیشه مدرک از خودت به جا نذار که بخواد بترسونتت😑

خيلي احمقم

ي عالمه پيام بهش دادم فحش😐😐😐اونم نه ي بار نه دو بار

ولي واقعا اون هم بهم تهمت ميزد و حرفهاي زشت ميزد من هم هزار برابر رو پيام ميفرستادم

بخدا توي نت خوندم مجازات داره فحاشي حتي نسبت به شوهر تو دادگاه خانواده اگه بگه

مردم خيانت ميبينن ميخوان طلاق بگيرن 

قاضي ميگه برو شاهد بيار اينارو حين عمليات ديده باشن!

بعد قاضي واس چهارتا فحش ك معلوم نيست كي داده مياد تورو شلاق ميزنه😂😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

میتونه بخواطر توهین و فحاشی شکایت،کنه و حبس داره

اگه گفت اینطوریه بگو گوشیم ازم گرفته بزور اینارو برا خودش فرستاده و گوشیم بهم پس نمیده😌😌😌

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
فقط ادب شو دیگه تو اس فحاشی نکن برات گرون تموم میشه شوهره دوستم تو اس فحاشی کرد براش 6ماه حبس بریدن

واي راست بگيد الان واسه اينكه مهريم رو هيچي كنه هركاري ميكنه

شايد مثلا ازم شكايت كنه بعد دربرابر زندان بگه مهريت رو ببخش