2777
2789
عنوان

کنکور تجربییی

179 بازدید | 25 پست

سلام من کلاس نهم و میخوام رشته تجربی رو انتخاب کنم و ازمون نمونه دولتی هم چند روز دیگه میدم ولی خب ممکنه قبول نشم و برم مدرسه دولتی اصلاااا نمیدونم باید چیکار کنم تابستون پیشخوانی کنم؟ خیلی سردرگمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لازم نیست تابستون پیش خوانی کنی فقط در طول سال تحصیلی بخون و نذار درسا رو هم انباشته شه

بنظرت توی مدرسه دولتی میشه قبول شد؟ میخوام بیرون هم کلاس برم و از دهم تست کار کنم

کنکور دارم و بهت میگم نیازی به پیش خوانی نیست فقط وارد دهم شدی روی درس های تخصصی فیزیک مخصوصا زیست و شیمی وقت بزار همین. پیش خوانی کنی چیزی نمیفهمی

برای نمونه تلاش کن و اینکه از دولتی نترس میتونی ویدئو ببینی منی که غیر دولتی بودم ۲۰۰ میلیون دادم به نظرم خودم میخوندم بهتر جلو میرفتم البته الانم اوکیم

و اینکه هدفت و از الان مشخص کن با علاقه برو جلو یازدهم مهمه نه دهم

چه ربطی به کنکور داشت

اگه میتونی درس بخونی بیا تجربی چون نخونی دانشگاه رشته های تجربی رو نمیتونی بری

صرفا برای وقت گذرونی دیپلمش نیا چون بدون خوندن نمیتونی دیپلم بگیری

باید بتونی فقط درس بخونی پاس کنی

من چون از کار عملی خوشم نمیومد

انسانی هم دوست نداشتم

ریاضیاتم سختم بود اومدم تجربی

ولی من درس میتونم بخونم اونایی که نمیتونن واقعا دیپلم نمیتونن بگیرن

مدرسه دولتی هم بستگی به خودت داره من از دبیرستان رفتم غیر دولتی که خلوت تر باشه معلما هم بیشتر اهمیت بدن

از سال دهم چیکار کنم

خوب بخون

تست بزن

آزمون شرکت کن

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

چرا تجربی؟ من رشتم تجربیه خیلی سخته هااا قبول نشدی برو دولتی ببین مدرسه نمونه دولتی با دولتی فرقی نداره برو موسسه ماز از دهم ثبت نام کن تا یازدهم و با بهترین اساتید پیش برو دبیرای مدرسه هر چقدر مدرسه خوب باشه بدرد نمیخورن مخصوصا دبیر زن برو مجازی بخون مدرسه هم کمتر برو دوازدهم هم نرو

خودت باش با وجدانی بیدار ..🤍✨

از سال دهم چیکار کنم

درس های همون سال دهم رو خوب بخون

تست اگه بخوای بزنی باز سال دوازدهم ممکنه تا کنکور شما خیلی چیزا عوض شده باشه به نظرم زوده تست در حد تسلط رو درس ها بزن

زیاد و پیشرفته نزن