2789
عنوان

دوستممم

34 بازدید | 11 پست

دوستی با کسی که ازتون دوره و اصلا همو ندیدید فایده ی داره من با یه نفر دوستم البته چند ماهه ولی خب رابطه مون دوستی معمولی یعنی فقط دوستیم چیزی بینمون نیست قبلا جنگ قرار بود همو ببینیم بیاد سمت ما یعنی قبل دی ک این اتفاقا پیش اومد و نشد تا الان که هنوزم در ارتباطیم ولی این دوست من انگاری دیگه مثل قبل مشتاق نیست باهام حرف بزنه چت کنه دیگه یکی دو ماهی میشه رفتارش از این رو به اون رو شد حالا من نمیدونم اگه واقعا نمیخواد ادامه بده خوب بگه دیگه چرا حرفی نمیزنه در این مورد واقعا این قضیه کلافم کرده ناخودآگاه همش بهش فکر میکنم

حالا به نظر شما بچها چیکارکنم با این دوست

همه چی در وقت خودش زیباست.باران گل های پژمرده را زنده نمیکنه!🩶

پسره؟

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره ولی نه پسری ک بد باشه

شاید رل داره خب

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

من کاری ندارم رل داره یان اون خیلی شخصیه فقط موندم دلیل این رفتارش چیه

خب اگه داشته باشه حق داره اینجوری رفتار کنه

خب اگه داشته باشه حق داره اینجوری رفتار کنه

بازم دلیل قانع کننده ی نیس من دوستشم خب اگه میخواد ادامه دوستی نده بگه دیگه من تو رابطه م نمیخوام با یک دختر دیگه حتی دوست معمولی باشم

همه چی در وقت خودش زیباست.باران گل های پژمرده را زنده نمیکنه!🩶

بازم دلیل قانع کننده ی نیس من دوستشم خب اگه میخواد ادامه دوستی نده بگه دیگه من تو رابطه م نمیخوام با ...

آره موافقم