2777
2789

بنظرم متفورمين هارو بخور

صبح ها هم رازيانه عصرها بومادران 

رژيم بگيرررر لاغر كن خوب ميشي ورزشم كن

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

من کیست داشتم،پلی کیستیک بودم دکتر بهم گلوکوفاژ داد خوب شدم خداروشکر،همون متفورمینه

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهترينش دوسين سريع رفع ميشه صبح و شب سه قاشق چاى خورى 

تركيب عسل وسياهدونس سه واحد عسل يه واحد سياه دونه ولى بازم سرچ كن

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
بدون نسخه پزشک بگیرم ؟ اشکال نداره چجوری باید بخورم ؟ 

دكتر بري بهت ميده كيست و از بين ميبره نميزاره هم ك چاق بشي 

خودتم ميتوني بگيري 

تا ي هفته روزي يه دونه بخور

بعدش صبح ١ شب١

پريودت هم منظم تر ميشع

خيليييي لاغر كن منم همين مشكل و دارم 

و دارم لاغر ميكنممم 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

منم کیست تخمدان دارم اماخوب نشدم رفتم پیش مامااشتباه کردم ی عالمه قرص داداماهیچی ب هیچی.میخام برم پیش ی دکترمتخصص اماازبس قرص خوردم حالم بهم میخوره بازقرص بده.پری همننشدم الان یکهفتس ازوقتم گذشته

دكتر بري بهت ميده كيست و از بين ميبره نميزاره هم ك چاق بشي  خودتم ميتوني بگيري  تا ي هفت ...

سعي كن فست فود و تعطيل كني 

روغن نباتي و حذف

قند و شكر حذف

برنج و ماكاراني حذف و نون گندم و حذف كني

فقط و فقط نون جو بخور 

غذاهاي اب پز بخور 

سرخ شده هم روغنت و كنجد و زيتون استفاده كن 

هرچي بيشتر شكمت كار كنه 

برات ومؤثر تر چون يبوست هم در كيست تخمدان تاثير داره

دوسین چیه ؟؟

تر كيب عسل باسياهدونه عطارى ها دارن اگه نداشتن خودت سياهدونه بگير درس كن

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
منم کیست تخمدان دارم اماخوب نشدم رفتم پیش مامااشتباه کردم ی عالمه قرص داداماهیچی ب هیچی.میخام برم پی ...

پيش متخصص غدد برو تشخيص غدد خيليييييييييي مفيد و بهتررر

منم کیست تخمدان دارم اماخوب نشدم رفتم پیش مامااشتباه کردم ی عالمه قرص داداماهیچی ب هیچی.میخام برم پی ...

منم همش پری نامنظم .بیشتر عقب میوفته .من کیست داشتم حامله شدم . دکتر گفت خودش رفع میشه نشد بعد از زایمان قرص داد بازم رفع نشد واقعا خسته شدم دیگ دکتر نرفتم ولی حالا عقب انداختن واقعا اذیتم میکنه .نمیدونم چ کنم 

چجوری لاغر میکنی .من نمیتونم رژیم بگیرم بچه شیر میدم .

اهان عزيزم 

يكم سخت تر سعي كن مغزيجات و گوشت بدون چربي و سينه مرغ استفاده كني و چيزاي مضر  مثل روغن نباتي شكر و قند و و اب ميوه و شيريني جات مصنوعي نخوري 

خوراك سالم بخور ماهي كبابي ، سبزيجات تازه. نون جو 

اينارو بخور