2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خانم ها همه تون به مراد دلتون برسید و حاجت روا شید امام حسین امیدوارم توی این ماه محرم دست همه تون رو بگیره و عاقبت بخیر شیم برای منم دعا کنید ممنون تون میشم 🤩🌼

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

ای جانم ممنونم

انشالله هر آرزویی توی دنیا داری بهش برسی نفس 🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

قربونتون بشم که ممنون

🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40