m1riwi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 348 عنوان مدرک آیتلس 33 بازدید | 2 پست سلام من قصد مهاجرت یا بورسیه تحصیلی دارممیخواهم قبل از هر اقدامی مدرک آیتلس بگیرماز کجا شروع کنم؟به صورت آنلاین فقطحضوری شرایطش ندارماگر به صورت آنلاین موسسه ای میشناسید که واقعا عالی تدریس میکنن معرفی کنیدخیلی مبتدی ام 1405/03/25 | 19:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
themely عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 5376 من میتوانم بهت آموزش زبان بدم آماده شی برای آیلتس بعدش هزینه آزمون و واریز میکنی بعد یه تایمی رو بوک میکنی برای آزمون اتفاقا به نظر منم آنلاین بهتره من هزینه خیلی کمی میگیرم به سطح بالا میرسونمت معرفی میکنم به یه استادی حدود یه ماه باهاش حسابی کار کنی هتلی بشی بری ۸ بگیری بیای🎀 یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 14979 اول باید زبانت رو تقویت کنی بعد بری سراغ آیلتستقریتا ۱ سال و نیم تا ۲ سال اگه واقعا مبتدی هستی آیدی یکی از استادام رو برات میزام تو بله پیام بده@mariaa_Aaaآنلاین تدریس میکنن تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم