2789
عنوان

عشق ابدی

36 بازدید | 14 پست

من فصل یک این برنامه رو ندیده بود جز چند صحنه اش در اینستا

اما این فصل را دارم میبینم

یک چیزایی برام خیلی مهمه در برنامه و فکر و رهنمو درگیر کرده

این که از دخترایی که پایین ۲۵و ۲۶سال هستن (به خصوص ۲۰ و ۲۱)به جای رشد شخصیت به جای رشد در کار و شغل و تحصیل و آموختن دنبال پارتنر هستن خوشم نیومد که چی به نسل ما اومده

پسردایی که پایین سی سال هستن به جای کسب درآمد و شغل مناسب دنبالت دخترا اینور اونور

در این فصل تا حالا هیچ دختری یا هیچ پسری جذاب نبوده خیلی سطحی هستن خواسته های سطحی آدم های سطحی سن های پایین

اکه برای دیده شدن و مشهور شدن هست پلتفرم های بهتری هم هست

یک چیز دیگه تازه متوجه شدم وقتی در سایت من به دخترایی که همش حرف رب و پارتنر و فلان دیت و بهمان خوشم نمیومد و میگفتم دنبال درس و کلاس آموزشی و ورزشی و شغل و علم باشید نه رل متوجه شدم تاثیرات این برنامه کم نیست چون دوساله اینجا اینجور شده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه هرکسی یه سبک زندگی دارهنمیشه به بقیه بگی باید چجوری زندگی کنییا انتظار داشته باشی همه آدما اهدا ...

سنت چنده؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اون اخلاق و رفتار کیمیا چقدر رومخه خدااا . از یاشارم خیییلی بدم میاد .

نمیدونم شماها متوجه شدید که ظاهر هیچ کدوم اونقدر ها باب میل. و واو نیست

نه تنها ظاهر گفتار و رفتارشون هم کامل نیست ثمن تا قسمت الان جز حرف های شعاری اینستا در کلیپ هاش هست از زبون یکی شون نشنیدم

فقط صدای دختر مو قرمزی رو دوست دارم

نگار عشق ابدی فالورش میلیونی شد

طناز که منفور ترین شخصیت شد،میلیون رو رد کرد ولی الان یکم فالوراش ریخته

آیدا خودش پیجش بالا بود ولی ۵۰۰ کا رو رد کرده

یا کیمیا با اینکه خیلی هیت داره میگیره فالور هم داره میگیره.

اینا اکثرا بلاگر و مدلن، راز موفقیتشون معروف شدنه،از هر مسیری که بتونن استفاده میکنن.

تو فکر کن اومدن اینجا خودشون رو زیر ذره بین مردم بزارن،یکمم فیلم بازی کنن تا تو شغلشون پیشرفت کنند.

ماهرخ و نازنین دو تا خواننده گمنام بودن،الان این همه آدم میشناستشون،حتی اگه دوستشون هم نداشته باشن.

۲۴

متوجه شدم

وارد دهه سوم زندگی ات که شدی دیگه این نظر نخواهی داشت

با خودت میگی کاش اون زمان به جای فلان ازدواج پارتنر رل دوستی دنبال دانش بودم شغل درست و حسابی میرسیدم

کاش به اهدافم میرسیدم

کاش یکی بهم میگفت باید اهداف الویت بندی کنم

کاش اون زمان با امکانات راحت ارتباطی به حای استفاده با پسر ها یا سرگرمی دنبال هدف هام میرفتم

نمیدونم شماها متوجه شدید که ظاهر هیچ کدوم اونقدر ها باب میل. و واو نیست نه تنها ظاهر گفتار و رفتارشو ...

اره دختره منم صدای اونو دوست داره ، من از عسل بدم نیومد ، دیدی چشم جاوید دنبال رژانه ؟!😵💫

نگار عشق ابدی فالورش میلیونی شدطناز که منفور ترین شخصیت شد،میلیون رو رد کرد ولی الان یکم فالوراش ریخ ...

بخاطر همین میگم خیلی سطحی هستند

من هیچ کدوم فارو نکردم اصلا به پیچ شون هم سر نزدم سرچ نکردم برام جذابیت ندارن (خیلی میدونی چطور بگم چیپ هستن )هنوز اون آدم حسابی رو توشون ندیدم

اره دختره منم صدای اونو دوست داره ، من از عسل بدم نیومد ، دیدی چشم جاوید دنبال رژانه ؟!😵💫

اره دیدم پسرها هم اخه تحفه ای نیستن الکی خدای اعتماد بهذنفس هستند هیچ کدوم خوب نیستن

متوجه شدم وارد دهه سوم زندگی ات که شدی دیگه این نظر نخواهی داشت با خودت میگی کاش اون زمان به جای فلا ...

عزیزم من خودم دارم درس میخونم الان

دنبال سرگرمی نیستم مثل هم سنام

ولی نمیتونی انتظار داشته باشی همه آدما مثل هم باشن

اینایی که رفتن ترکیه با پول باباشون رفتن اونجا درسم میخونن

حالا که پول دارن زیاد نگران آینده و این که چیکار کنن که آیندشون بهتر بشه ندارن میرن دنبال سرگرمی

و اینکه از بچگی اینجوری بزرگ شدن

درسته خیلی آدمای سطحی هستن ولی خب نمیشه بگیم هیچکس نباید اینجوری باشه به خودشون مربوطه

عزیزم من خودم دارم درس میخونم الان دنبال سرگرمی نیستم مثل هم سنامولی نمیتونی انتظار داشته باشی همه آ ...

آفرین دنبال درس باش نه شوهر و رل و روابط دیگران

اینو به عنوان یک خواهر بزرگتر بهت میگم

شاید وقتی سی سالت شد یا چند سال بگی یکی گفت بهم

یا شاید هیچ کار خدا بی حکمت نیست آشنایی و گفت و گوی ما در این تاپیک یک حکمت داره برات نشانه ها رو بگیر