2777
2789
عنوان

خوردن زیاد اب

148 بازدید | 20 پست

واقعا با اب زیاد خوردن پوست خوب میشه؟امتحان کردید یا دیدید دوروبرتون؟

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره ولی بعدش انقدر میری دستشویی که پشیمون میشی

امتحان کردید شما؟

عیبی نداره بابا

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

بله.

ولی خوردن آب زیاد کار هر کسی نیست.

باید روزانه ۱۲ لیوان آب بخوری و مداوم باسه. یعنی چند ماه.

کار ۹۹ درصد جامعه ما نیست. کار اونا خوردن شیرینی و شکلات و نوشابه و پفک و چیپسه

توسنی کردم ندانستم همی. کز کشیدن تنگتر گردد کمند

اب زیاد ک ن ب اندازه من روزی ۸.۹ لیوان میخورم اره پوستم عالیه تاثیر مثبت داشت البته کارای دیگم کردم مثلا کرم پودر و چندساله حذف کردم

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

بله.ولی خوردن آب زیاد کار هر کسی نیست.باید روزانه ۱۲ لیوان آب بخوری و مداوم باسه. یعنی چند ماه.کار ۹ ...

همه هم که اینطوری نیستن

اره امتحان کردم نمی ارزه به نظرم

پوستت خوب نشد یعنی؟از چه لحاظ نیارزید؟