2789
عنوان

کارآموزی

98 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی امسال کارآموزی حسابداری میره ؟عجبب گیری افتادیم اخه از دست مدرسه و مراکز دولتی دیروز از ساعت۶صبح رفتم همه جارو گشتم تا ساعت ۱ظهر امروزم باز همچنین یعنی بیمارستان ،کیلینیک ،بهزیستی،پیشخوان،بیمه ،داروخانه همه جااا یا میگن جا نداریم یا کارآموز برنمیدازن بعد یه جوری فیس افاده دارن مخصوصااا دکترا و رییس بیمارستانا انگار اونا قراره مفت و مجانی کار کنن برای ما یعنی دیگه جوون نمونده برام خسته و کوفته هر روز از این ور به اون ور امروز رفتم بهزیستی گفتن رییسمون نیست دوستان دیگه بیا رفتم دوساعت آواره کوچه و خیابون تا بیاد که گفتن بمونه برا فردا😐😐😐

یکی بگه من چیکار کنم اخه تازه با زبون بی زبونی میگن پارتی داری یا نه که ندارم من 🚶♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو داروخانهیا این فروشگاه های افق کوروش، شهروند، شیرین عسلحتما نباید یه حای خاص باشه که

همه داروخانه های شهرو گشتم فروشگاه و اینا قبول نمیکنن میگن حتما باید دولتی باشه مثل همینایی که گفتم اینام قبول نمیکنن

همه داروخانه های شهرو گشتم فروشگاه و اینا قبول نمیکنن میگن حتما باید دولتی باشه مثل همینایی که گفتم ...

چه قانون مسخره ای،اولین باره میشنوم،اتفاقا شرکتای تولیدی وخصوصی که کار حسابداریشون بیشتره ویادگیری بیشتر

انگار نه انگار میگن تماس میگیریم با شما همراهی کنن ولی تهش میگن برید بگردید مگه میشه اخه ۳۰نفر آدم ی ...

ما ک خیلی زود پیدا کردیم، میخاستن

من حسابداری ام

دانشجویی دیگ؟

اگه نام کاربریم تورو یاد یک اهنگ انداخت، سلام✋😌🩷

ب استاد کاراموزیت بگو

انگار نه انگار میگن تماس میگیریم با شما همراهی کنن ولی تهش میگن برید بگردید مگه میشه اخه ۳۰نفر آدم یه جا نتونن پیدا کنن هممون موندیم به چند ۳،۴نفر

چه قانون مسخره ای،اولین باره میشنوم،اتفاقا شرکتای تولیدی وخصوصی که کار حسابداریشون بیشتره ویادگیری ب ...

من خودمم موندم تو کارشون فقط اذیت میکنن نمیدونم از جون آدم چی میخوان که علاف شدیم گفتم بزارید برم موسسه هنر اونجا کارای ثبت نام بکنم تازه آشنا داشتم اونجا اجازه ندادن بعد میگن پیدا نکنید دیپلم نمیدیم اخه از کجا پیدا کنممم وقتی هیچکی قبول نمیکنه