2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 50 پست
من زیاد تجربه کردم الانم باز تو رابطه ام،از سینگل بودن خوشم نمیاد ببین من یا از دانشگاه پیدا کردم،یا ...

بالاخره به چیزی ادم کسب میکنه دیگه😂والا من اصلا جایی نمیرم زیاد شهرمونم کوچیکه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بهت ميگم ساده اي عزيزم. خواهر قشنگم. مگه هر چيزي رو بايد از راه غلطش تجربه كرد؟يعني گناه كردن واس ...

من دلم میخاد با کسی ک رابطه داشتم ازدواج کنم رابطه جنسی رو ک نمیگم

خیلی گناهای دیگه هم هست مگه فقط همینه

رابطه میخوای چیکار اخرش افسردگی و گناه و عقب افتادن از زندگی هستبعدشم تصور کن یه روز شوهر کنی ولی قب ...

قرار نیست با صد نفر باشم که

اگه همبن کسی ک باهاش تو رابطم خوب بود باش ازدواج میکنم من از رابطه بی هدف خوشم نمیاد

ةسي كه رابطه خارج از شرعيات داره، فقط واسه خوشگذروني ميخواد به اين شكل بنظرت ارزش واسه خودش قائل شده ...

گفت میخوام رابطه ی جنسی داشته باشم؟

ارتباط دوستی ی چیز معمول و عادیه

من با شرع کار ندارم

ارزش ادماهم ب این چیزا نیست

من خودم ۵ سال باهمسرم دوست بودم

بی ارزش شدم؟

اتفاقا کل خانواده و فامیل منو خیلی بیشنر از بقیه عروسا ک سنتی هم بودن دوس دارن و برام احترام قائلن

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

ةسي كه رابطه خارج از شرعيات داره، فقط واسه خوشگذروني ميخواد به اين شكل بنظرت ارزش واسه خودش قائل شده ...

من واسه خوش گذرونی نگفتم عزیزم چرا گارد دارین شما

منم مجازی رو تجربه کردم بدترین کاریه ک ادم در حق خودش میکنه

منم چنتا داشتم مجازی،آخرین رابطه ای که داشتم چون خیلی از هم خیلی دور بودیم ایشون ایرانن من انگلستان زندگی میکنم بهم خورد

با اینکه یه بار ام همو از نزدیک دیده بودیم،رابطه خیلی خوبی بود ولی خب روحیه قوی باید داشته باشید تا بتونید صبر کنید نزدیک هم بشید

دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.

اره نمیدونم چرا انقد گارد دارن نسبت به رابطه درصورتی ک الان همه هم دیگه تو رابطن😐

اگه دنيال تاييد ديگران براي نظر خودتي پس حرفي نميمونه.

فردا نيايي تاپيك بزني واييي ولم كرد، وايي باهام فلان كرد، دوستش داشتم و رفت.

ديگه بايد سرت لابد به سنگ بخوره تا درست و غلط رو بدوني.

الان مثلا گناه عادي شده و بعضيا ميكنن تو هم بايد بكني؟

خودتو در حد همون ادما و كارا مياري پايين؟

هر چيز كه در جستن اني،اني