2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 50 پست
تو دانشگاه .محیط کارباید پیشنهاد بدن دیگهسعی کن صدتو نزاری و خط قرمز داشته باشی

پیشنهاد دادن ولی خب واقعا مورد مناسبی نبودن یا مثلا چند وقت پیش یکی از پسرای همکلاسیم باهم صحبت کردیم مجازی بعد یدفعه غیبش زد😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب منم دلم میخواد تجربه کنم تا تجربه نکنم نمیفهمم این چیزارو😂

خب بهت ميگم ساده اي عزيزم. خواهر قشنگم.

مگه هر چيزي رو بايد از راه غلطش تجربه كرد؟

يعني گناه كردن واست مهم نيست؟

نگاه خدا برات مهم نيست؟

دوست نداري اولين تحربت با ادم درست باشه و حلال؟

فرق انسان و حيوان تو همين چيزاس. خدا عقل داده بهمون. راه درست رو بريم.

الان ما هايي كه مجرديم و رابطه نداشتيم مرديم؟

نه. والله كه ارزشمون هم بيشتره. چون راحت بدست نمياييم.

کسایی ک میرن تو رابطه بی ارزشن؟ادما با هم ارتباط دارن و ی چیز طبیعیه برای انسان مهم اینه ک چهارچوب د ...

اره نمیدونم چرا انقد گارد دارن نسبت به رابطه درصورتی ک الان همه هم دیگه تو رابطن😐

پیشنهاد دادن ولی خب واقعا مورد مناسبی نبودن یا مثلا چند وقت پیش یکی از پسرای همکلاسیم باهم صحبت کردی ...

با کسی اوکی شو ک درست و حسابی باشه

طبیعیه شاید ارتباط گرفتنو بلد نیستی البته بد نیست این

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

چی بگم🙁🙁

دیدی چقدر تاپیک شکست عشقی و دعا و نذر برای برگشت طرف و اینکه بیاد ازدواج کنه باهاشون و برگرده و خیانت و فلان بعد از چندین سال رابطه میزنن، چقدر مراجعه به این ورو اونور میکنن خانمها که طرف برگرده، این قصه تکراری و آشنایی هست نه؟؟

حالا یه پیشنهاد دارم، به جای اینکه خودت بخوای تجربه کنی و تهش بشه شبیه داستان خیلیها، از همون اول بسپار به خدا و ازش فرد مدنظرت رو بخواه بگو منو تو راه درست بنداز این چیزا رو تجربه نکنم، فرد درست و اون چیزی که حالا میخوای بسپار بهش و با خود خدا پیش برو.

کسایی ک میرن تو رابطه بی ارزشن؟ادما با هم ارتباط دارن و ی چیز طبیعیه برای انسان مهم اینه ک چهارچوب د ...

كسي كه رابطه خارج از شرعيات داره، فقط واسه خوشگذروني ميخواد به اين شكل بنظرت ارزش واسه خودش قائل شده؟

الان ارتباط اجتماعي ادما رو چه جوري به رابطه دوستي و جنسي ربط دادي؟

اره نمیدونم چرا انقد گارد دارن نسبت به رابطه درصورتی ک الان همه هم دیگه تو رابطن😐

هرچیزی درستش رو اصولش قشنگه

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بالاخره به چیزی ادم کسب میکنه دیگه😂والا من اصلا جایی نمیرم زیاد شهرمونم کوچیکه

کلاس برو از اونجاها پیدا کن

کلاس های مختلط

یا مجازی،بعدش بشه حضوری

دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.