2789
بیشتر از چهار پنج ساعت به من حس خواب آلودگی و خستگی چشم میده وگرنه که لنز خیلی عالیه هم قشنگه هم رنگ ...

به نظرتون ضایع نیست؟ من شماره چشمم ۳ هست بدون لنز و عینک چیزی نمیبینم. حس میکنم اگه رنگ عسلی بگیرم دچار دگانگی میشم یا اگه کسی بپرسه چشمای خودته نباش یه جوریه

شما هم موافقید یا من حساسم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرتون ضایع نیست؟ من شماره چشمم ۳ هست بدون لنز و عینک چیزی نمیبینم. حس میکنم اگه رنگ عسلی بگیرم ...

نه واقعا مهم نیست. میخوای عسلی نگیر. طوسی عسلی تون ۳ بگیر ، من قبلا داشتم. از رنگای دیگه نچرال تره

به نظرتون ضایع نیست؟ من شماره چشمم ۳ هست بدون لنز و عینک چیزی نمیبینم. حس میکنم اگه رنگ عسلی بگیرم ...

از منم که اکثرا کسی نمیفهمید لنز گذاشتم ولی هرکی می پرسید چشمات لنزه با افتخار می گفتم آره لنز طبی زیباییه

از منم که اکثرا کسی نمیفهمید لنز گذاشتم ولی هرکی می پرسید چشمات لنزه با افتخار می گفتم آره لنز طبی ز ...

منم میگم هر کی بپرسه

ولی داشتم. یه تاپیک میخوندم گفت از یه دختر خواستگاری کردن بعد فهمیدن چشماش لنز بوده رفتن😂 لنز طوسی تیره عسلی خیلی به صورت من میاد ولی اینکه یه سریا میگن ضایعست و اینا باعث میشه مردد بشم

من مژه های بلندی دارم وقتی لنز میذارم به چشم میاد

نمی دونم چیکار کنم🥲

منم میگم هر کی بپرسه ولی داشتم. یه تاپیک میخوندم گفت از یه دختر خواستگاری کردن بعد فهمیدن چشماش لنز ...

بخر بابا کی به کیه. خب هرموقع خواستگار اومد لنز نمیزاری.

من از چهار سال پیش لنز میزارم آبی یخی داشتم طوسی عسلی داشتم دوسری، یه سالم سبز تون ۳ گرفتم. الان لیزیک کردم فقط واسه زیبایی میزارم دماغمم میخوام عمل کنم میخوان بگن عملی خب بگن مگه این همه مدت عمل نکردم چندتا خواستگار بخاطر دماغ نچرالم اومد که حالا بعدا عمل کنم بگن عملی مصنوعی نیانicon