baronam_m مدیر استارتر عضویت: 1405/02/26 تعداد پست: 36 عنوان جوش🥲 46 بازدید | 6 پست خانوما من یه عالمهههه جوش زیر پوستی ریز دارم یعنی پوستمو که دست میزنم یه عالمه دون دون حس میکنم و کلافم کرده😭میدونید چجوری اوکیش کنم؟ امروز | 16:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22mahsa_pourya عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 2971 تنها راه=قرص نورم اسکینالبته باید با دکتر مشورت کنی خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
baronam_m مدیر استارتر عضویت: 1405/02/26 تعداد پست: 36 تنها راه=قرص نورم اسکینالبته باید با دکتر مشورت کنی یه زمانی مینداختم، یه عالمه عوارض داشتکلی بدن درد و ایناپوستمم شدیدا پوسته پوسته میشد
22mahsa_pourya عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 2971 یه زمانی مینداختم، یه عالمه عوارض داشتکلی بدن درد و ایناپوستمم شدیدا پوسته پوسته میشد برای من عوارض نداشت شدیدا پوستمو آینه کرد ولی چون تو اقدام بارداری ام نمیتونم بخورم دوباره پیشونیم پر جوش شده خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
پری_بانو_ عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 147 من یه پوست داشتم آینهاما یه ماهه شدید جوش میزنم انقد پماد زدم ماسک زدم الان پوستم حساسیت داد ملتهب شده😑پوستم حیف شد
22mahsa_pourya عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 2971 من یه پوست داشتم آینهاما یه ماهه شدید جوش میزنم انقد پماد زدم ماسک زدم الان پوستم حساسیت داد ملتهب ش ... اصلا پماد و ماسک نزن چون هورمونیه باهاش ور نرو خودش بهتر میشه خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
baronam_m مدیر استارتر عضویت: 1405/02/26 تعداد پست: 36 من یه پوست داشتم آینهاما یه ماهه شدید جوش میزنم انقد پماد زدم ماسک زدم الان پوستم حساسیت داد ملتهب ش ... واااییییمنم کل زندگیم با حوش درگیرمجوش دوران بلوغم که هنوزم هست آثارشالانم هورمونیه و کیست تخمدان دارم اونم باعث میشه😭