2777
2789
الانم خودشون به خودشون هی میزنن تو سر کول هم دیگه یکی میگه مذاکره بشه یکی میگه ن

خیالت راحت نمیشه وگرنه مغز خر نخوردن ک اینقدر بزنن میدونی سر هر ی موشک چقدر هزینه کردن؟اینارو از جیب ملت دارن میگیرن دیگه با همین نوسانات

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کنید بره پایین هر کی کرد بلایکه

خدا کنه همه چی بره پایین، من واسه درمان سکه پارسیان داشتم میخواستم بفروشم ک چتد تومن ارزون شد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دقیقا ادم باید لوازم زندگی روز مره اش ارزون بشه تاچیزای که بود و نبودش کمتر تو زندگی اثر میزاره

مواد غذایی واجب ترینه خودت میدونی چقدر گرون شده دیگه

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

منطورم جامعه بود

ب جامعه چه مربوط؟وقتی افسار دست کسایی دیگست و مردم فقط بازیچن

الهی آمین

ی بسته قرص امروز واسه آشنا خریدم ۵۵۰ هزار تومن مخم سوت کشید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
انشا..مشکلتون حل بشهمی دونم دوباره میره 20اگه بالای 5گرم می خوای بفروشی زیاد میشه ضررکسی هست قرض بگی ...

نه بابا ۱.۲ گرم سکه پارسیانه ک بیست خرده ای فکر کنم برای درمانم کم داشتم روش حساب کرده بودم

نه بابا ۱.۲ گرم سکه پارسیانه ک بیست خرده ای فکر کنم برای درمانم کم داشتم روش حساب کرده بودم

هیچی معلوم نیس واقعا ولی حس میکنم مدتی کم نگهش دارن بعد تو بفرگشی طرتی بره تا 28😑نظرمنه

مگه فقط به اعمال منه؟

واقعا فک میکنی به اعماله؟

وقتی میگی دعاهان مستجاب شد پس اعمال کی باشه

خطاب به اون دوستی که 19خریده16گرم طلا. رو 10میلیون فروختم از فرداش اووووو رفت تا 22پولم اومد دستم ر ...

بهب هذزیباست😂😂 من رو 1800فروختم 100گرم 7روز بعد شد 3300 قشنگ تر ازینم مگه داریم

خطاب به اون دوستی که 19خریده

16گرم طلا. رو 10میلیون فروختم از فرداش اووووو رفت تا 22

پولم اومد دستم رفتم رو 20خریدم از فرداش اومد پایین

با پول 16گرم 5گرم طلا خریدم

قشنگ نیست ؟