2789

اسی نکنه اون دوست اجتماعی اقا شیرازی هست نه؟😂

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خود شیراز رو دوس دارم یکی بیاد منو بگیره بریم شیراز زندگی تشکیل بدیم😆👌

منم میخواممم😂😂😂

همه چی در وقت خودش زیباست.باران گل های پژمرده را زنده نمیکنه!🩶

به عنوان یه شیرازی تایید میکنم معمولا مردای شیرازی خوش مشرب و مهربون زن دوست هستن

من شیرازی نیستم ولی قبول دارم

چون عروس شیرازیام😅

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

نه

میشه درخواستمو قبول کنی عزیزم

اسی نکنه اون دوست اجتماعی اقا شیرازی هست نه؟😂

🤭🤦🏻♀️🤣ن عزیزم

ولی عاشق شیرازیام خیلی مهربونن🥺

همه چی در وقت خودش زیباست.باران گل های پژمرده را زنده نمیکنه!🩶

من شیرازی نیستم ولی قبول دارم چون عروس شیرازیام😅

اره من هم خودم و شوهرم شیرازی هستیم تا تقی به توقی میخوره شوهرم میگه بریم مسافرت و گشت و گذار 😂

اللهم عجل لولیک الفرج  

اره من هم خودم و شوهرم شیرازی هستیم تا تقی به توقی میخوره شوهرم میگه بریم مسافرت و گشت و گذار 😂

الهی خوشبختترین باشید عزیزم

اره خداروشکر پایه هستن😂

🤭🤦🏻♀️🤣ن عزیزم ولی عاشق شیرازیام خیلی مهربونن🥺

عزیزم🥺خودتم مهربونی اخه🤍